|
O storitvah Informacije o ponudbi storitev Telekoma Slovenije |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Zanima me kakšen telefon moram kupiti, da bo zadeva delovala? Ker sem slišal da isdn telefon ne dela na siol telefoniji. Lahko prosim linkate kakšne prenosne telefone, ki bodo delovali na siol telefoniji. Sem bolj "noob" v teh zadevah
![]() Hvala vsem in lep pozdrav. |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
sem vzel unga najcenejsga panasonika za 23€ pa je mal ceski, ma tudi drazji mi ne delujejo neki boljs |
||
|
|
||
|
![]()
Ok, hvala ti.
lp |
|
|
|
||
|
![]()
Je oče sedaj nabavil prenosnega, pa sem opazil da piše na škatli digitalni. Siol paketa še nismo dobili, da bi lahko testiral. Ali bo delovalo?
Še link: http://www.tehnomag.com/index.php?pa...art&Itemid=181 Pa kakšna je sploh razlika in zakaj ne delajo isdn telefoni, saj pa so isti priključki pa vse ![]() lp |
|
|
|
||
|
![]()
Jaz imam takšnega podobnega Panasonica (kupljen v Teletrgovini za cca 22€) in dela brez problema
|
|
|
![]() |
Značke |
kakšen, prenosni, siol, telefon, telefonijo, vzeti |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Siol internet in siol paketi - dodatna vprašanja pred nakupom | randius | O storitvah | 4 | 28.11.2007 00:05 |
Siol TV in IP telefon po enem utp kablu | bb1 | Tehnična pomoč | 2 | 26.10.2007 23:05 |
Prehod iz CATV na Siol TV in Telefon | medivan1@email.si | SiOL TV | 6 | 08.10.2007 09:20 |
siol telefon | TotenKopf | O storitvah | 1 | 16.01.2007 15:27 |
Siol Telefon in SMS | japke | Tehnična pomoč | 2 | 22.12.2006 08:22 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 16:36.