|
O storitvah Informacije o ponudbi storitev Telekoma Slovenije |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Hojla,
spam poznamo vsi in v večini primerov ne moremo storiti nič, vendar se včasih pojavijo tudi slovenski spamerji. Tu pa se da ukrepati. Že nekaj časa mi pošilja reklame slovensko podjetje www.....si. Njihov email: info@....si janez@....si Nikoli jih nisem prosil in viličarji me res prav nič ne zanimajo. Niti iz principa nikoli ne kupujem od spamerjev, kar se mene tiče so napol kriminalci. Spodaj v mailu piše, da če ne želiš prejemati mailov za njihove bedne izdelke, moraš poslati pisno zahtevo in potem te bodo oni v roku 20 dni pisno obvestili, da so onemogočili nadaljno spemanje. Halo? Siol, boste kaj ukrepali in zaščitili uporabnike? Lp, M |
|
|
||
|
![]()
napišeš mail na abuseAFNAsiolPIKAnet in objasniš problem, pripenš še original sporočilo o teh viličarjih in bo stvar urejena v najkrajšem možnem času...
|
|
|
|
||
|
![]()
ja enkrat sem imel jaz take težave z tem pa sem klical siol operaterja pa je rekel če želim da mi nezaželeno pošto filtrirajo moram doplačat okoli 0,8 eura na mesec k obstoječim računu...ampak tega je že kr dolgo nazaj tko da ne vem več kako je z tem...je še to izvedljivo al so druge opcije ...bolje da sam pokličeš in se pozanimaš...
|
|
|
|
||
|
![]()
Abuse maila noben več ne ***e 5%, kolikor vem.
M |
|
|
|
||
|
![]()
O, so celo odgovorili, da naj se odjavim po opisanem postopku, ampak enkrat sem že poskusil, ne deluje.
|
|
|
|
||
|
![]()
Ponavadi pomaga tudi tole: na zgoraj omenjena naslova napišeš dopis, da v kolikor takoj ne zbrišejo tvojega naslova iz poštne liste, jih boš prijavil na vse možne institucije... Meni je v podobnem primeru pomagalo in sem se rešil tega sranja.
|
|
|
|
||
|
![]()
V poštnem nabiralniku označi naveden naslov za spam, pa ti bo vso pošto z navedenega naslova preusmerilo v mapo spam. Če nastaviš še avtomatsko brisanje mape spama po določenem času lahko mirno pozabiš na nedležneža.
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Ampak tile niso tolk agresivni, za zdaj. Treba jim je pa pokazat, da spam ni dobrodošel, drugače bo čez par mesecev vsaka slovenska garažna firma pošiljala maile vsem po spisku. ![]() M |
||
|
|
||
|
![]()
Tržna inšpekcija. So kar efektivni.
|
|
|
|
||
|
![]()
Ma saj verjetno jih je izučilo. Dajmo jim še eno šanso.
M |
|
|
![]() |
Značke |
kako, prijaviti, spam, wwwpamvilicarsi |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Kako priključiti Tv na PC | Echani | SiOL TV | 8 | 28.02.2020 06:12 |
Kako se znebiti faraonk | zpz | Dom in družina | 40 | 11.07.2011 11:47 |
Cod 2 | Mihaelos | Igre, konzole | 335 | 12.06.2009 13:33 |
Pedofilija med duhovniki | Sharkica | Religija in filozofija | 269 | 23.06.2007 22:20 |
Spam, napaka na mail serverju, ali kaj drugega? | zpz | Tehnična pomoč | 4 | 25.10.2006 10:34 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 23:40.