|
||
|
![]()
Ping se da nekoliko znižati edinole na vdsl ( slo serverji okrog 25ms ). In še to tvegaš kakšno anomalijo več na tv-ju. Jaz na srečo teh težav nisem imel.
|
|
|
|
||
|
![]()
kje pa lahko preverim če imam ta VDSL, oz. ima siol sploh ta vdsl?
moja centrala pa podpira "internet do 40mbit", in siol tv |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
ja sem se vpisal kaj pa potem? kaj kliknem da vidim?
|
|
|
|
||
|
![]()
malo preglej, ...moj profil alipa internet in pogledaš zgodovina storitev. drugače pa vprašaš Tio.
oziroma pokličeš na 080 1000 in jih vprašaš, kakšno povezavo imaš trenutno oziroma jim pišeš mail na naslov: tehnicna.pomoc@siol.net |
|
|
|
||
|
![]()
sem jim pisal na mail, bom napisal kaj bodo odgovorili ko dobim odgovor
|
|
|
|
||
|
![]()
še lažje kako ugotoviti kaj imaš:
če imaš modem sinope, ganymede, calisto, sagem si naročnik ADSLja če imaš modem proteus si naročnik VDSLja in če imaš modem prospero si naročnik FTTH (optika) Da, siol ponuja VDSL vendar samo za uporabnike, ki niso preveč oddaljeni od centrale. Kako preveriti ali je VDSL na vaši lokaciji mogoč? Enostavno. Oddate naročilo TUKAJ |
|
|
|
||
|
![]()
imam novi sinope, torej je ADSL, zračna oddaljenost do centrale pa je okoli 3km
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
Sem popregledav in ugotovil, da na moji lokaciji ni možen internet hitrejši od 2mbit. Hvala za nasvete, kot vidim pa v "rovtah" še dolgo ne bo na voljo "kvaliteten internet". Je pa zanimivo da siol ne more zagotoviti večje hitrosti kot 2mbit do mene, sosed ima pa amis 4mbit -.-...
|
|
|
![]() |
Značke |
ping, siol, trio, visoki |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Zaračunavanje PRD dostopa po novem za vse naročnike na razvezanem dostopu? | kikus20 | O storitvah | 57 | 17.03.2009 21:07 |
Siol TV plus vprašanje | davidbe | SiOL TV | 23 | 28.01.2009 17:05 |
siol duo | s84 | O storitvah | 2 | 24.07.2007 18:41 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 19:12.