|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Pravkar sem na servisnih straneh prerazvrstila programe , shranila, ugasnila komunikator, bla,bla,bla , ko pa probam na Tv - ju premikat programe, pa vidim, da mi jih ne razvrsti tako kot sem nastavila. Vsiljuje mi naprej HD programe, katerih ne smemo gledat, ker nam zabije linijo. Imamo namreč 3 Tv-je.
|
|
|
|
||
|
![]()
Če imaš tri sageme, malo poglej, na katerem dejansko spreminjaš vrstni red kanalov. Sicer preldagam, da izbereš možnost, da za vse naprave naenkrat urejaš in imaš potem na vseh tv-jih isti vrstni red.
|
|
|
|
||
|
![]()
Ja najboljša varianta,uporabiti opcijo na servisnih straneh,da se nastavitve uporabijo na vseh napravah.
Tako boš naenkrat prestavil vse željene programe . Trenutno si verjetno spreminjal na enem. lp |
|
|
|
||
|
![]()
Bom preverila samo po mojem mi more samodejno zaznat komunikator, ker na drugih dveh je box. Težava pa je samo z sagemom. Drugače pa hvala.
|
|
|
|
||
|
![]()
Ko spremeniš vrstni red programov po svoje,klikni na shrani spremembe.!
Če klikneš na ponastavi shemo,se vse povrne na osnovno razporeditev. lp |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
LP Sandi |
||
|
![]() |
Značke |
programov, razvrščanje, sagem |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Razvrščanje programov ne deluje | tattoer | SiOL TV | 6 | 07.12.2016 13:58 |
Problem programov Dkino | mrtweak9 | SiOL TV | 57 | 13.09.2012 14:25 |
Kdaj možnost spreminjanja številk kanalov na SIOL TV+? | miki12 | SiOL TV | 56 | 25.01.2009 16:30 |
Sagem - problemi | robertts | SiOL TV | 1 | 05.01.2008 20:44 |
Sagem vs. Callisto | mikrohard | Tehnična pomoč | 13 | 05.09.2006 17:58 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 22:33.