|
Kultura in literarni kotiček prireditve, dosežki, novosti, knjige, pesmi, literatura ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
men sta pa jon pa tyrion...mislm, pac vsak ma ful poudarjene dolocene znacilnosti, in pac bo vsaku kul nekdo, pa nekdo drug pac ne tok...men je vsec da sta oba dost zapostavljena pa blazno inteligentna...dany mi je mogoce mal prevec arogantna na hitr ratala...
No escaping gravity... |
|
|
|
||
|
![]()
še nisi prebral ostalih knjig
![]() omnia mea mecum porto |
|
|
|
||
|
![]()
a so drgac ze prevedene v slo?
itak mislim brat v anglescini, sam cist tko me zanima.. ![]() Sköt dig själv och skit i andra. ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
ne verjamem in dvomim, da bojo sploh kdaj prevedli, fantazija ni glih prioriteta za naše prevajalce
omnia mea mecum porto |
|
|
|
||
|
![]()
ce bo dobra knjiga se je lahk jst lotim
![]() ![]() Sköt dig själv och skit i andra. ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
ti kr, ti lohka sugeriram
![]() omnia mea mecum porto |
|
|
|
||
|
![]()
Ni prevedena, sam je pa ze tko dost popularna pr fanih, tko da bi se slejkoprej mogla razsirt mal beseda...
p.s. bomo vidl glede dany, zaenkrat sem glih zacel drugo brat, sem tm okol 100 strani, tko da je sploh se ni blo nc... No escaping gravity... |
|
|
|
||
|
![]()
se babnca skulira in malo odraste, zakaj raje sam odkrij. In potem so tu še njeni trije otroci
![]() Zdaj šele boš dobil občutek, kaj pomeni vojna, če gledaš iz sodobnega sveta je zadeva neverjetno aktualna. Po drugi strani pa Martin vso bralstvo rajca z dogodki preko pregrade, tut po tretji knjigi še vedno ni povsem jasno, od kod ledeni zombiji in kva za hudiča se tam dogaja (jaz osebno - po prebranih vseh dostopnih delih - vidim glavno vlogo prav v jonu in dany, se bova lahko o tem pomenla ko prebereš) omnia mea mecum porto |
|
|
|
||
|
![]()
sej za jona se mi kr zdi da bo neki pomembnga, isto za dany, sam mi je jon bolj kul...njeni trijo otroci so drgac na koncu prve knjige ce to mislis...tko da za njih ze vem...ampak to je samo po seb pr men se ne nardi kul...tyrion mi je se vedno najbolj car, sam mam filing da se bo neki bednga zgodil z njim...sam ne mi razlagat vsebine, plis
![]() No escaping gravity... |
|
|
|
||
|
![]()
mal sm zamešu, sm mislu, da šele v drugi dobi trojčke.
Ne ne bom ti razlagu vsebine. Tyron je tak zanimiv tič, men nikol ni bil pri srcu prvič zato, ker je lev in drugič ima ful nepredvidljive fore, en cajt je kul, potem pa se mu sfuzla in začne delat nek čist drugega, hoče bit bad, ampak je po srcu še kar dobr itd. v glavnem psihično mal razdvojena osebnost (je pa sigurno najbolj pozitivni lik rodbine Lanister) omnia mea mecum porto |
|
|
Značke |
fire, ice, song |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 09:00.