|
Galerije slik fotografije, nasveti o fotografiranju, raznorazne galerije, slilkovna umetniška dela, karikature, risanke, animacije ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Naročaj fotke 10x14 pa ne bo ničesar odrezano. Drugače pa se da s programi, kot je Photoshop npr. lepo sam odrezati dele fotografij in jih prirediti razmerju 2/3.
Jaz slike vedno naročam prek spleta in si jih sam priredim s programom. |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Hehehe. Vsaj nasmejal sem se ob tej izjavi ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Ni problem v velikosti slik. Jaz bi na primer rada shranla kakšno s te strani:
http://216.239.59.104/search?q=cache...i&ct=clnk&cd=5 pa ne morem. A obstaja mogoče kak način da pridem tudi do teh slik? Lep pozdrav |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
Saj sem kontaktirala s siolom pa so mi dali njegov mail, ampak odgovora pa nisem dobila, tako da se mi zdi nimam dost šans da bi prišla do teh slik. Kdo drug se mi pa tud ni javil da ima kaj podobnega.
Pa hvala vseeno. |
|
|
|
||
|
![]()
Do teh slik ki so na strani ni težko prit, samo bodo v taki velikosti kot so prikazane. Pa mal časa si je treba vzet.
|
|
|
|
||
|
![]()
Velikosti slik niti ni tako pomembna. Ampak me pa res zanima kako se to naredi. A mi lahko daš kak namig. Si bom že vzela čas. Hvala
|
|
|
|
||
|
![]()
Glej ko gledaš sliko pritisneš Print Scrn na tipkovnici, nato odpreš slikarja in pitisneš prilepi za konec pa si še samo obrežeš sliko in jo shraniš. Lahko pa si z neta potegneš program WinSnap z tem programom pa si lahko označiš kar želiš in ti potem avtomatsko shrani. Lahko pa mi tudi pošleš tvoj msn prek zasebnega sporočila, pa ti jih jaz doj potegnem nekaj jih že sem, ker sem malo sprobaval program. In ti jih nato pošljem, sama se odloči.
LEP POZDRAV! ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Wow, tole pa res deluje. Pa ti si car. Najlepša hvala za pomoč. Mi je že uspelo.
No včasih je pa dobro da mal naokrog povprašaš za kakšno stvar. Lep pozdrav tudi tebi |
|
|
|
||
|
![]()
Mene zanima če gdo pozna kakšen LINK o risanju v glavnem o človeku.
![]() ![]() Za vsak LINK se zahvaljujem ![]() |
|
|
Značke |
fotografij, info, interneta, iščem, kratki, photos, preko, prodaja, spletna galerija, stock, zanima |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Varstvo otrok (iščem, nudim) [Občasna varstva, brez komercialnih oglasov] | jannick | Dom in družina | 222 | 02.12.2017 23:04 |
mene zanima, kje, iščem, prevodi, seminarske ... | orion_83 | Izobraževanje in šola | 217 | 18.08.2011 08:57 |
kratki info o živalih | vilivolcini | Živalski svet | 95 | 30.11.2008 15:24 |
strašljivke - na splošno | cornholio | Filmi | 522 | 28.02.2008 13:00 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 04:46.