|
Računalništvo in internet internet, hardware, software ... |
|
Orodja za teme |
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
Kaj bi se dalo zrihtat licenco za Internet security (z drugimi besedami, ce bi nam siol ponudil kljuce zanj). Osebno mi je zelo vsec BitDefender antivirus plus v 10, le firewall je malce prevec posplosen, tak da dodatno se uporabljam ZoneAlarm, ki nicesar ne spusti skoz. Se bo dalo kaj naredit na temu ?
LP |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
Po testih, ki sem jih gledal Bitdefender ni najboljsi protivirusni program. ![]() |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
File ni virus, ker so sami html linki, brez skriptov in podbne navlake. Kje si pa ti gledal lestvice za AV?
Na testu, kjer so testirali z 551.795 virusi je Kaspersky prepoznal 99,45%, Bitdefender pa samo 96,53%. Bitdefender je znan kot program, ki ima veliko laznih detekcij. |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
BitDefender je tud mene razočaral.Upočasnil je računalnik in nič našel. Prvič ko sem ga imel na rač. sem ga po 1 mesecu zbrisal,ker mi je čez noč naložil 12.000 majhnih datotek.Rač. se je komaj še odzival.Windowse sem postopoma rešil šele z kaspersky-em.(Res dober ant.vir.prog.)Pozneje sem ga naložil še iz siol-a.Ni tisto kar pričakujem...Premalo zanesljiv.Zato sem si naložil NOD32,ki mi je trenutno najboljši.
|
|
|
|
||
|
![]()
Bit defender je kot rešeto, spušča veliko skozi, koliko pa komp obremeni pa ne bi govoril
![]() Pri 9-ki je spam filter deloval solidno, pri 10 sploh ne čutiš da laufa, vse spusti skozi. Čisto navadni Avast, ki je free verzija je gospod za njega, da o NOD-u sploh ne govorim. |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Verjemi, da imamo že tako podrpor za 7.300 različnih stvari, tako da: ko nam bodo iz parametice dostavili BD 10, bomo imeli tudi podporo zanj. Dokler imamo 9ko, boš slišal najbrž vsakič drugačen odgovor. |
||
|
Značke |
2008, bit, bitdefender, defender, zmore |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
BitDefender in varnostno opozorilo | ABC | Računalništvo in internet | 18 | 14.11.2007 19:53 |
bitdefender licenca-vprasanje | mckeky | Tehnična pomoč | 20 | 15.10.2007 21:44 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 08:30.