|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Imam Siolovo Sagem napravo in iščem najcenejšo rešitev, da bi lahko z enim daljinec upravljal napravo in TV. Menda navadni daljinci ne delujejo in je potrebno imeti "pametni" daljinec da prepozna kodo?
|
|
|
|
||
|
![]()
moje mnenje je da je bolše imet sagemov ker veš kam pritisnit na univerzalnem maš pa mal zmešnjave
|
|
|
|
||
|
![]()
Logitech harmony je najboljše razmerje med kakovostjo in ceno (cca. tam med 50€ - so že zelo kvalitetni in 200€ - harmony one - cena se mi zdi vseeno pretirana v primerjavi z boxom). Najcenejši so pa tisti no name, ki jih dobiš v sparu za 10€ in manj (s r a n j e od danjinca)
EDIT: So pa tudi taki za 400€ (p r e s e r a v a n j e) |
|
|
|
||
|
![]()
universal 8 - cca 10 eur
samsung tv siol box sony reciver marantz dvd vse dela lp |
|
|
|
||
|
![]()
Harmony je perfektna zadeva, če imaš nek multimedijski kotiček in uporavljaš več naprav kot zgolj tv in box. Drugače je res predrag.
Smisel harmonya je v tem, da z eno tipko recimo: prižgeš tv, se sam nastavi na pravi kanal, hkrati se prižge av reciever in se nastavi na pravi vhod/izhod, prižge se siol box... To je smisel harmonya. Za ostale situacije je pa vsak univerzalec za 10eur iz Špara povsem dober. (edino pazite pri siol box S, ker tam pa mislim da boste težko kaj drugega uporabljali kot originalen daljinec). |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
Harmony mi je šel po gobe (beri otroci razbili ekran)
Sicer novi harmony imajo tudi rf signal... in sigurno ima netgem v bazi (včasih sem našel za KAON - Lastovka TV) Daljinec iz špara - šel tja pogledat kaj imajo na zalogi in si prepisal firme.... doma na netu pregledal manuale kdo ima netgem notr in tistga pol izbral lpm |
|
|
![]() |
Značke |
daljinec, iščem, najcenejši, univerzalni |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
kateri univerzalni daljinec namesto orig. SAGEMovega? | Treser | Tehnična pomoč | 2 | 22.05.2009 08:13 |
daljinec za aminota | shon | SiOL TV | 3 | 25.03.2009 12:26 |
Daljinec za siol TV | tomo | SiOL TV | 13 | 13.02.2008 17:43 |
Univerzalni daljinec | Alef | Hi-Fi in elektronika | 1 | 21.12.2007 22:37 |
kode univerzalni daljinec | prince | Tehnična pomoč | 1 | 23.05.2007 21:05 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 10:13.