|
|||
|
![]() Citat:
Nemčija ima taisti BDP nekje 30.000 $ |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
Samo da ti ni žal navadnih ljudi v Izraelu. To je najbolj važno pri slikanju samega sebe za "humanista". ![]() ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Manjka še en dan. Zgleda, da se bo Iran uprl diktatu t.i. mednarodne skupnosti.
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Aja samo totalitarne režime moramo pa izvzet a ne? Tako se realnost prilagodi nekaterim zabetoniranim slikam v glavi. Amelika bad in fuj in fej, Saddam goood...... ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
zakaj Bush ne sprejme TV soocenja? :P
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
kej bi pušil *****
|
|
|
|
||
|
![]()
Cool. Bomo v kratkem imel še enega ponudnika jedrskega goriva. Če b le vzeli tudi odpadke.
|
|
|
|
||
|
![]()
Nebi rekel...
Bi blo dobr, da se idiota javno izkašljata... tolk, da vidimo katero teslo je večji verski fundamentalist... Malo me sicer čudi, da super tehnološka velesila Izrael že enkrat ne poradira Iranske jederske igračke... Mal čudno ni kej... |
|
|
|
||
|
![]()
jz ne razumem kako lahko zda spreobrne svet proti eni drzvi. iran ima demokracijo. tko da ima vso pravico do izkoriscanja jedrske energije. pol pa se una naivna nemska kanslerka drzi z bushom. mislm cisti poraz.
|
|
|
|
||
|
![]()
lol, da je bil bush najbolši študent, bwahahha. To je sam Bušizem stoletja, lol.
Mislim pa da bi bilo to tako pravično: Bush je imel višjo stopnjo izobrazbe, IQ pa ima ful nizek, ne more razmišljat sam, še svetovalci so mu pomagali s govorno napravo v ušesu(med volitvami) Ahmandžič pa ima nižjo izobrazbo, mogoče kanček višji IQ od mr. Busha, ampak ziher nižjega od mojega, saj jedrski program postavlja na PRVO MESTO, vse ostalo pa zanemarja. Ne vem, jaz bi na njegovem mestu imel drugačne načrte z Iranom. Vendar sta oba izpostavljena vplivu korporacij, verskih učiteljev in fanatikov, tako da sta bolj ali manj enakopravna - zabita, neumna in nevarna našemu planetu Zemlja. |
|
|
Značke |
iran, zda |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 01:26.