|
Mobilna telefonija mobilna telefonija in tehnologija |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
am mene ppa še zanima če je mogoče s kasnim programom shranit sporocila na to motorolo ? mislim na telefon ne pa da sprejem sam 20msgjev!
|
|
|
|
||
|
![]()
Kako se nastavi nastavitve na motoroli, da bi dobil sms sporočilo o prispelem mailu na moj PC?
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
e-mail na mobitelu si moraš nastaviti isto kot na PC-ju (pop3,smtp,uporabniško ime,geslo).
lp. |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Hvala, bom probal.:wink: |
||
|
|
||
|
![]()
imam sony ericsson
ali kdo ve kateri e-predal se lahko nastavi, da prejmeš e-mail iz PC na mobitel. Operater mi je rekel, da hotmail , yahoo, gmail ne deluje?! ![]() ![]() hvala |
|
|
|
||
|
![]()
ja se da, sem ze nekje bral kako sam se mi je zdel prevec zakompliciran pa sem rajs pustu, ker jo bom itak v kratkem prodal...baje pa da pol ko ga "popravis" lahko shranis neki cez 100 msgjev...zdej jih shranjuje na sim, pol ko pa un programcic uporabis jih pa na telefon...
p.s. kup kdo razr motorolo? 35-40k, rabljena 2 mesca ful d best ibr ales telefon trga gate... |
|
|
|
||
|
![]()
Meni tudi ne deluje.
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
A si probala iskat pomoč na mobitelovem web-u Tukaj pritisni na sledeči link: http://www.mobitel.si/slo/Pomocininf...ri/default.asp pa veliko sreče ti želim. ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
men tud ne deluje...
|
|
|
|
||
|
![]()
teli nimajo pop strežnika (kukr jest vem)
siolov dela, email.si mislm, da dela, planetov dela. skratka pop strežnik mora met določen. |
|
|
Značke |
aparatih, motorola, reklam, vse |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Vse o aparatih Samsung [Brez reklam] | Mute | Mobilna telefonija | 116 | 11.06.2014 05:56 |
SonnyEricsson (info+nasveti) [Brez reklam] | dobrcan | Mobilna telefonija | 97 | 28.06.2012 12:03 |
NOKIA (info + novosti) [Brez reklam] | znamkar | Mobilna telefonija | 296 | 24.06.2011 10:32 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 23:57.