|
Računalništvo in internet internet, hardware, software ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Imam probleme z omenjeno grafično kartico.
Med vsako igro, ki igram (tudi če igram v načinu windowed) se mi vsake tolko pojavi črn ekran in čez 10s je spet vse normalno, včsaih pa tudi ostane črno. |
|
|
|
||
|
![]()
Probaj z novimi gonilniki, snami jih z proizvajalčeve strani...če bo isto, poglej,kako se kaj segreva...lahko bi pa tudi povedal mogoče, kakšne OS imaš, spec.računalnika..ipd.
|
|
|
|
||
|
![]()
naložu nove gonilnike, zdaj se mi pa dogaja da gre kar samo v sleeping mode in je treba restart
spec: Windows XP professional CPU Intel Core 2 Duo E6850 3.0Ghz 3GB ram 800 MHZ |
|
|
|
||
|
![]()
raje bi ti priporočil driverje,ki si jih dobil zraven grafične...
če imaš možnost stestiraj drugo grafično v svojem kompu in obratno - svojo v drugem.... vendar mi bolj diši po novi matični... če je komp v garanciji pa brez razmisleka na servis,pa naj zadeve pošlihtajo.... |
|
|
|
||
|
![]()
bom poskusu z driverji ki sem jih dobil
drugače pa sem se 2x opekel na ATI pri prejšnjem kompu sem imel radeon 9600 pa je tud vedno za***aval |
|
|
|
||
|
![]()
še vedno ne dela
noben driver ne pomaga verjetno bom kupu novo grafo (Geforce) |
|
|
|
||
|
![]()
snemi si program za gledanje temperature grafične (pri nvidia imaš to opcijo integrirano v driverju
![]() A dobiš tudi kakšne artefakte v igrah? Poglej če so kondenzatorji napihnjeni na grafiki... treba eno po eno opcijo izločat |
|
|
|
||
|
![]()
temperature se vrtijo okrog 70°C
Pri večjih obremenitvah pa malo več |
|
|
Značke |
2600xt, 265mb, ati, grafična, kartica, radeon |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 15:56.