|
Računalništvo in internet internet, hardware, software ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
1. Sedaj imam vgrajeno grafično, rad bi jo menjal pa ne vem kako?
2. Vgradil bi tole grafično, ki bi jo predvsem rabil za adobe programe (photoshop, flash, dreamveawer) in včasih kakšno igrico. Zakaj sem izbral ravno to grafično? zato, ker sem opazil, da jo moj računalnik podpira. |
|
|
|
||
|
![]()
Preveri, če je nova grafična kompatibilna s tvojo matično ploščo (vodilo PCI-E); za to lahko uporabiš PCWIZARD (pogooglaj).
Novo grafično samo vstaviš v računalnik in gor priklopiš monitor, pa bo delalo. Stare sploh ni potrebno izklapljati, lahko pa jo (v BIOS-u) |
|
|
|
||
|
![]()
ok, hvala! drgač je kompaktibilna z mojo matično (sej že pr drajverjih piše, da lahko gor namestiš) samo zanima me, če je za moje potrebe dovolj dobra
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
kaj pa za lineage 2? al pa crysis na low?
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Za Lineage 2 bi bila. Crysis pa bi težko poganjal na low, na resoluciji večji od 1024x768. Smem prašat kakšno resolucijo imaš na monitorju?
|
|
|
|
||
|
![]()
1024x768 - 15" inčn monitor. sej drgač pa, če lih kdaj kupm nov monitor samo resolucijo spremenim na tolk pa je to to :D
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
Značke |
7300, gainward, geforce, grafična, kartica, menjava |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
prenosni računalnik, grafična kartica | nejcmedv | Računalništvo in internet | 9 | 02.01.2010 12:20 |
Grafična kartica | axlrose | Računalništvo in internet | 12 | 14.07.2008 10:05 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 13:56.