|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Pozdravljeni !
Ker me ta SIOLTV+ vedno bolj jezi in sem na optiki razmišljam o preklopu na kabelski TV z enim digitalnim sprejemnikom. Sedaj pa me zanimajo razlike med enim in drugim. SIOLTV+ poznam nisem pa še imel možnosti videti kabelske TV z digitalnim sprejemnikom. Kakšne so vaše izkušnje ??? Kaj bi pridobil oz izgubil s takšnim prehodom. LP Blond |
|
|
|
||
|
![]()
Digitalnim sprejemnikom? Non existent.
Se nisi videl analogne kabelske nikdar? Kaj si pa mel pred SiolTV, woodTV? HBO, FOX pa se par programov je no go, poglej si shemo sej jo majo nekje. Slika pa je kar precej lepsa. |
|
|
|
||
|
![]()
Sawyer pa ne bom sedaj kupoval analognega. Če bom prehajal potem že DVBT sprejemnik vzamem.
Ali resnično ni nobenega tukaj, ki bi imel DVBT sprejemnik na kabelski ??? Kako pa je z EPGjem na kabelski ??? LP Blond |
|
|
|
||
|
![]()
Zakaj te nimate DVB-C v kablski ?
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
DVBT se bos vedno lahko uporabljal, ampak ta signal ne posilja telekom temvec drugi ponudniki po zraku. Edino kaj je kolko tolko EPGju podobno je Teletext na kabelski :P |
||
|
|
||
|
![]()
zelo lepo bi bilo,če bi začeli razmišljati v smeri digitalne kabelske DVB-C,da izboljšajo kvaliteto slike in nam na optiki omogočijo vso razkošje,ki ga optika nudi oz. ponuja, šele takrat se bodo lahko hvalili z optiko.
|
|
|
|
||
|
![]()
absulutno. Samo dokler je majnsina na optiki lahko na to kar pozabis. Ce se niti dveh locenih stremov za IPTV nocejo uvesti.
|
|
|
![]() |
Značke |
kabelska, siol |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
SIOL kabelska TV | doli | O storitvah | 207 | 13.04.2012 06:23 |
Siol trio + kabelska | ReneSenka | O storitvah | 7 | 05.10.2008 17:56 |
Siol Kabelska kdaj digitalna | patrik03 | SiOL TV | 25 | 05.10.2008 11:02 |
Kabelska in Siol TV.. | zubor | SiOL TV | 2 | 24.01.2008 20:31 |
Siol internet in siol paketi - dodatna vprašanja pred nakupom | randius | O storitvah | 4 | 28.11.2007 00:05 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 01:20.