|
||
|
![]()
Malo me zanimalo...
Sem na Siol optiki in plačujem 35 € za linijo 20/20, siol telefon, siol TV(1 prog paket). S tem da imam drugo tv na računalniku. Na T2 bi me isti paket stal 53,5 € T2 optika je tako daleč da imajo potegnjene kanala v bloku. Vseeno se ne bi odločil za T2, vsaj po ceni ne. Na siol optiki mi dela vse b.p. Verjemam da pa se na bakru srečujete s težavami(kot moja mama), vseeno pa malo v razmislek ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Če vzameš osnovno hitrost neta (roko na srce, je čisto dovolj), je cena skoraj enaka SiOLu.
|
|
|
|
||
|
![]()
Mah majo cudne pakete. Se njihova brezcasna optika ki je kao najcenejsa opticna ponudba je 43.49€ ce naredis taki paket ko mam zaj in ima samo 10/10Mbit internet.
|
|
|
|
||
|
![]()
@MIKO
Zakaj pa ne vzameš kabelske namesto SiolTV, če si član AMZS plačaš le 30€, pa gre na več TV |
|
|
|
||
|
![]()
Jaz se odločam glede na to kje mi več ponudijo za isto ali manjšo ceno, drugo me ne zanima, ker pri težavah ti pomagajo vsepovsod. In pa hvata tebi MIKO ker optiko plačuješ po 35€ in kako močno linijo imaš jaz se moram za podobno ceno na bakru zadovoliti zgolj z 1M. No sedaj bo malo drugače ker bom imel samo Amisov paket "enka 4Mb"(Sedaj imam 1Mb in telefom, ki pa deluje porazno-mislim da telefona nebomo pogrešali). Bistveno pri tem pa je, da bomo krepko privarčevali(zgolj 22€ na mesec za 4Mb internet) To se meni zdi prava cena za baker.
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Navsezadnje pa je več programov(ki jih roko na srce itak ne gledam) ![]() Imam pa itak študentski popust tako da plačam 33 €. Saj pravim...nimam pripomb...celo dela mi vse ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Optiko z optiko primerjat je pomoje dokler ne bodo HD TV zadeve v ponudbah pošlihtane precej nehvaležno oz. niti ni smiselno. No odvisno kaj trenutno rabiš. Razlika v kakovosti SD kanalov pa je itak kratkoročna.
Pri T2 poglej še cene medomrežnih klicev na stacionarnem segmentu. Niso ravno ugodne, če imaš kaj žlahte in kolegov, ki se veliko kliče na nekaterih omrežjih... 20-20 za net pa verjetno ne rabiš. Pri T2 je zame smiselen le paket! T2 optika/vdsl postane konurenčen v paketu z UMTS + NEOMEJEN podatkovni paket (trenutno z TV za isto ceno = +10€) na kaki številki. >>> prenos obstoječih mobilnih številk k njim. Seveda odvisno od posameznikove uporabe in lokalne pokritosti. Po dobrem mesecu testne uporabe T2 UMTS se staremu ponudniku pišejo zadnji dnevi... Zadeva je glede na porabo pri nas optimalna oz. kot trio kar popolna. Tako s stališča delovanja kot s stališča cene. Na zadevo sem kar en čas gledal kot "še na enga gužvača" na sceeni a me je zadeva prepričala. Morda je nerodno ker nimajo aparatov v akciji (za izkoristit UMTS se pač rabi soliden aparat) a hude razlike spet ni, če le telefon preživi kaka 3 leta brez nesreče oz. z dodatnim zavarovanjem. Subvencija ne pomeni ravno nekega hudega zneska mesečno... Nenazadnje sam UMTS trojček stane le pol stacionarnega. ? seveda do kdaj bo TV v ceni. Skratka "konvergenca" nas prepričuje, da začnemo gledat na komunikacijo v gospodinjstvu/firmi kot celoto in ne po segmentih. Telekomov četverček pa trenutno vsaj mene ne prepriča kot me ponudba Mobitela nikoli ni. |
|
|
|
||
|
![]()
Meni se vseeno ni jasno kje vi vidite da je T2 cenejsi. Vse pakete kaj sem zdaj sestavo, bodisi VDSL ali optika so drazji pri T2 in pri siolu nisem dobenega popusta oposteval.
Ali je to 1Mbit, 4Mbit, 10Mbit VDSL ali 10/10 optika proti siolovi 20/20Mbit. |
|
|
|
||
|
![]()
Seveda je,brezčasni VDSL za 36 € 10/2.Za 5/2 SIOL trojček plačujem 47€.
Pa še SIOL oderuški varnostni paket ki ga ni mogoče odjavit in če greš k drugemu ponudniku ti zaračunajo za dva tedna uporabe 27€.Za internet osnovni ADSL SIOL 26€,pri T2-VDSL 4/1 18€.Pa tudi ni nobenega posiljevanja,lahko izbereš kar ti paše. Sem pogledal v stekleno kroglo : Internet: 1 Mbps / 256 Kbps -- [14 €]1 Mbps / 1 Mbps -- [16 €]2 Mbps / 2 Mbps -- [20 €]4 Mbps / 512 Kbps -- [17 €]4 Mbps / 1 Mbps -- [18 €]8 Mbps / 1 Mbps -- [20 €]5 Mbps / 5 Mbps -- [26 €]10 Mbps / 1 Mbps -- [21 €]10 Mbps / 2 Mbps -- [23 €]10 Mbps / 4 Mbps -- [25 €]10 Mbps / 10 Mbps -- [46 €]20 Mbps / 1 Mbps -- [24 €]20 Mbps / 4 Mbps -- [28 €]20 Mbps / 10 Mbps -- [49 €]40 Mbps / 8 Mbps -- [49 €]40 Mbps / 15 Mbps -- [56 €]60 Mbps / 25 Mbps -- [70 €] 18,00 € Lp lintwer |
|
|
|
||
|
![]()
prej imel internet 1 mb siol po 26€, sedaj 4/512 pri T-2 17€
![]() |
|
|
![]() |
Značke |
primerjava, siol |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Težave s siol TV in siol telefonom | Tadejgg | Tehnična pomoč | 4 | 07.07.2009 20:36 |
Spremembe na storitvi SiOL TV | mihies | SiOL TV | 16 | 22.06.2009 21:41 |
Informacije v zvezi s SiOL storitvami | 080 Urban | O storitvah | 2 | 31.10.2008 07:17 |
SIOL TV mi ne dela | slikar | Tehnična pomoč | 4 | 22.09.2006 18:15 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 10:12.