|
||
|
![]()
Zdravo,
Pri meni že 5 dni zaporedoma po 10 uri zvečer zgubi sinhronizacijo med modema in centralo ter traja do jutra. WAN utripa na modemu. Poslabšalo se je status DSL port. Naslov............................................ .Sedaj..................Prej Local line attenuation.....................50.0 dB.............43.0 dB Local signal-to-noise margin.........7.0 dB ..............13.0 dB Remote line attenuation................41.0 dB..............33.5 dB Remote signal-to-noise margin.....6.0 dB...............17.0 dB Prosil bi, če lahko kdo to preveri in ustrezno popravi. Lp, |
|
|
|
||
|
![]()
Pošlji mail na tehnično podporo ali jih pokliči po telefonu. Bo hitreje.
|
|
|
|
||
|
![]()
Prijavi napako na 080 1000, lahko pa tudi meni pošlješ uporabniško ime in kontaktno številko na ZS.
|
|
|
|
||
|
![]()
Je kaj napredka? Vsako zvečer nimam interneta!!!!
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Kolikor sem videl, je tehnik uspešno zaključil napako danes zjutraj. Sporoči, če je zdaj kaj bolje.
|
|
|
|
||
|
![]()
Včeraj je bil tehnik pri nas in ni ustrezno popravil. Spet je včeraj nehal delati internet od 21.30 uri dalje.
Opazim, da proti večer zmanjšuje in pade na vrednost 0 dB pri "Local signal-to-noise margin". Ping je tudi slab. |
|
|
|
||
|
![]()
Bom ponovno javil. // Vidim, da si že sam ponovno prijavil napako. Upam, da ti kmalu popravimo.
|
|
|
|
||
|
![]()
Da ne bom odpiral nove teme. Že kar nekaj časa mi na prekinja internet. Ko sem pošiljal na e-mail, so mi svetovali da bi poskusil brez routerja oz. sem novi sinope modem nastavil, da deluje kot router. Nekaj ur je bil mir. Včeraj mi je internet prekinjal na vsako uro, danes na vsake 2 uri. Prav čudno se mi zdi, da se to dogaja v skoraj enakih časovnih intervalih. In potem se nekaj minut tudi po 20 minut noče povezat nazaj. Sinhronizacija ne pade. Če pa izključim modem in nazaj prižgem, pa se moden sinhronizira šele po xx poskusih. Najprej utripa počasi Broadband lučka, potem hitreje in potem začne spet počasneje. Zadeva je bila kao posredovana serviserjem na terenu (tak odgovor, sem dobil 1x čez vikend na e-mail). Sedaj je že sreda, pa se ni spremenilo čisto nič.
|
|
|
|
||
|
![]()
Sinope firmware... PPPoe vzpostavljaj iz kompa ali pa če ti firmware nadgradijo - v kolikor ni že zadnji.
|
|
|
![]() |
Značke |
internetom, težave, utripa, wan, wan utripa modem |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Težave z internetom | dbarlic | Tehnična pomoč | 2 | 16.06.2009 11:28 |
Težave z internetom | D.V. | Tehnična pomoč | 0 | 25.06.2008 11:14 |
Težave z internetom | mato02 | Tehnična pomoč | 82 | 18.04.2008 19:28 |
ADSL lučka na modemu utripa | Cojs | Tehnična pomoč | 2 | 14.04.2008 11:45 |
internet za znoret | not! | Tehnična pomoč | 36 | 13.02.2008 12:51 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 03:23.