|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
A si siguren kar trdiš?
|
|
|
|
||
|
![]()
No, da ne bomo tukaj neumnosti pisali, bi se spodobilo, da kdo od 080 agentov predstavi glavne točke razlike med obema.
Jaz že dlje časa nabavljam 2 dodatna, samo tega trenutnega sagema ne dam v dnevno sobo, pa če ga zastonj dobim. Upam da pri tem novem ne gre samo za lepotni popravek izgleda škatle. |
|
|
|
||
|
![]()
Razlike med starim Sagem IAD81 in novim Sagem IAD85 so predvsem v obliki ohišja. Uporabniška izkušnja uporabe SiOL TV je enaka na obeh. Novi ima nekoliko hitrejši procesor, kar pomeni nekoliko krajši odzivni čas in hitrejši zagon naprave, sicer pa pri uporabi ni bistvenih razlik.
Lep pozdrav, Matjaž |
|
|
|
||
|
![]()
Pozabil si omeniti sliko brez kock zaradi procesorja.
Od tod tudi tako veliko povpraševanje po teh novih komunikatorjih. |
|
|
|
||
|
![]()
Kakšna slika brez kock?
A tistih v kotu, ki pomenijo čakanje in so namesto ure? Za kockanje slike, dvomim da je stb kriv. Prej baker in slaba linija in ti noben procesor ne bo pomagal. |
|
|
|
||
|
![]()
U super, to je pri meni velik problem, vendar a ga lahko kar tako zamenjamo?
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
če ga vzameš na dve leti, koliko potem stane zadeva, pa da si že od nekdaj siol-ov naročnik?
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Mislim da stane kar polno ceno ne glede na to koliko časa si naročnik. Enkrat sem podobno spraševal in dobil tak odgovor, ampak ne me držat za besedo.
|
|
|
![]() |
Značke |
dobi, iad85, komunikator |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Plačljive internetne storitve v dobi brezplačnih storitev | User | Računalništvo in internet | 6 | 20.12.2009 14:03 |
Telekom v kameni dobi :) | aichi | O storitvah | 16 | 10.07.2009 20:08 |
A kdo ve ...(kdaj so roki, kje se dobi, prevodi ...) | Smaug | Izobraževanje in šola | 48 | 27.07.2006 18:48 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 13:44.