|
||
|
![]()
To vem, da se ne da programirati snemalnik, da posname določeno oddajo na določenem programu ob določenem času, če imaš Siol TV. To me do zdaj ni motilo, ker sem snemal signal, ki ga zdaj ukinjajo. Torej bom moral nekaj narediti. Ne bi rad kupoval še eno škatlo, saj so se z leti namnožile in daljinci so že v košari (!) da se ne razgubijo. Baje se lahko snema kabelska TV? Ali kdo kaj ve o tem? Če bi torej Siol TV na optiki zamenjal s Siol kabelsko TV, ali bi lahko programiral snemanje na isti način, kakor sedaj z antenskim signalom?
Vem, da Siol TV ponuja neke plačljive variante za snemanje, ampak to me ne zanima. Imam zmogljiv snemalnik, naj dela ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Kaj je Siolovi mojstri? Je kak junak, ki ve odgovor? Ali lahko nastavim snemanje TV programov vnaprej, če imam Siol kabelsko TV in z njo povezan snemalnik? To je vprašanje in ne . ne zanima me Siol Box
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Tudi marsikatera parna lokomotiva je še bila čisto v redu. Sam imam še praktično nerabljen rehenšiber. A kaj čmo. Tehnika gre naprej in rekorderji z analognim kanalnikom so pač uporabni le še v kakšnih kabelskih sistemih- pa še tam so jim šteti dnevi.
|
|
|
|
||
|
![]()
Če snemalnik ustrezno nastavite, ni razloga zakaj snemanje ne bi bilo možno na kabelski TV.
Lep pozdrav, Matjaž |
|
|
|
||
|
![]()
No, pa sem vas zbezal iz tople postelje
![]() |
|
|
![]() |
Značke |
recorder, siol, snemanje |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
NOKIA SIOL KOMUNIKATOR VoIP NASTAVITVE | jrobic | SiOL Komunikator | 32 | 22.01.2011 21:53 |
Living in the box = siol box | Boe Joe | SiOL TV | 105 | 31.08.2010 14:27 |
SiOL TV Plus | Lipa | SiOL TV | 1 | 28.04.2007 17:59 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 15:47.