|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Slučajno sem naletel na aplikacijo IPTV za android naprave. In na veliko presenečenje mi je na zelo enostavni način uspelo v njej usposobiti SIOL TV. Zelo dobra alternativa SIOL TVIN, predvsem glede kakovosti slike.
https://play.google.com/store/apps/d...m9pZC5pcHR2Il0. Res je enostavno. Inštaliraš aplikacijo na tablico/telefon in UDP-to-HTTP proxy na PC (http://borpas.info/download/UdpProxy.exe). Preneseš playlisto na tablico, ter vpišeš ustrezne ip-je in to je to. MPEG2 programi se sicer zatikajo (na tablici Nexus 7), MPEG 4 pa delujejo brez problema. Ampak MPEG 4 na tablici zgleda bistveno boljše kot TVIN. |
|
|
|
||
|
![]()
Se pravi ni vezano na paket?
Vse odklenjeno ? lp |
|
|
|
||
|
![]()
kam daš pa playlisto?
|
|
|
|
||
|
![]()
Kar se paketov tiče je isto, kot če bi gledal na računalniku.
Playlista pa se skopira na telefon/tablico in se potem uvozi v aplikacijo. |
|
|
|
||
|
![]()
kje pa najdem ipje da jih vpišem?
|
|
|
|
||
|
![]()
V vsakem primeru je potrebno imet prvo usposobljen IPTV na računalniku.
Ip je ti v drop-down meniju celo ponudi sam proxi program in ga je potrebno samo izbrati. Tisti od interneta se začne ponavadi z 192... tisti od IPTV mrežne pa z 10... |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
deluje... sem mislu da bo več dela z nastavljanjem
|
|
|
|
||
|
![]()
Ali se lahko prosim malo bolj podrobno opiše postopek. Problem imam verjetno samo z ip-ji, kje jih točno dobim in kam točno jih vpišem. Playlisto pa imam naloženo na androidu.
Hvala! LP Grega |
|
|
![]() |
Značke |
android, aplikacija, iptv |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
IpTV --> DLNA | netlaw | SiOL TV | 0 | 31.08.2011 21:11 |
IBM/Lenovo Access Connections in IPTV na racunalniku | Altair | SiOL TV | 3 | 26.05.2011 16:16 |
TV (STB) mi ne pošlje signala IPTV na TV! | moat | SiOL TV | 8 | 14.02.2010 16:20 |
Wireless pade ko zaženem IPTV | mrky | Računalništvo in internet | 0 | 20.11.2008 13:06 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 11:54.