|
O storitvah Informacije o ponudbi storitev Telekoma Slovenije |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Pozdravljeni,
kdaj se bo uredila napaka na portalu Sprememba se izvaja, vaše stanje bo vidno čez 30 minut. Prav tako ni nič možno početi z NEO boxi |
|
|
|
||
|
![]()
Prosim, da mi na ZS sporočite svoje uprabniško ime. Danes popoldne beležimo težavo pri TV-komunikatorjih NEO. Tehniki težavo rešujejo, rešitev pričakujem kmalu. Za nevšečnosti se vam opravičujem.
Lp Črt |
|
|
|
||
|
![]()
Spoštovani, ne vem kje naj tole vprašam zato bom kar tukaj. Zdaj že skoraj 2 dni nimam stabilnega interneta, pišem po telefonu. Bi lahko prosim preverili, če kje težava tiči pri vas, ker od zadnje posodobitve windowsov. Ne morem dobiti stabilnega interneta, niti stacionarni telefon nima signala in tv ima motnje.
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
LP Sandi |
||
|
|
||
|
![]()
Tako zdaj sem spet ugasil in znova prižgal modem, zdaj internet dela, samo za koliko časa, preden mi spet prekine povezavo. Poslal sem up. ime na ZS.
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
@080 Tehnična pomoč
Tole sem mislil v svojem prvem postu. Sigurno že pol leta na portalu mi kaže da se spremembe izvajajo. Poleg tega tudi prijava in pridobivanje podatkov o razmerjih ne eni strani prej traja in traja http://shrani.si/f/V/Gl/zZ82ns5/opom...-12-092214.png |
|
|
![]() |
Značke |
mojtelekom, popravki, portal |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Plonkci, vaje, referati , slovarji ..... | JohnnyEnglish | Izobraževanje in šola | 10 | 11.11.2014 14:43 |
Težave v IE9 s prijavo v Siolov portal | Vsemogočni | Računalništvo in internet | 4 | 21.03.2012 23:07 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 09:43.