|
||
|
![]()
Drugace pa se popolnoma strinjam: Fuk po 10 minutah poznavanja je zame popolnoma odvracajoca stvar. Mater, se s kurbo se vec casa clovek pogovarja....
Da ne govorim o temu, da ima v takem primeru moj mozgan tendencije procesirati podatke v smeri, da "kura itak nima dosti slame v glavi, da bi se lahko o cem pogovarjala". Rajsi grem potem na kavo s prijateljico, ki zna zbijati sale, rokavice ter zaboje, pa si ga doma na roke vrzem ![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() Hotela sem samo povedati, da pač vse ženske nismo tako zelo romantične in da je to, da smo ženske ful romantične lahko tud plod moške domišljije. Sem pa napisala res zelo karikirano... če ste vzeli dobesedno ![]() Včasih paše kavica, včasih pa kaj drugega... Vse je odvisno od situacije in razpoloženja. Ampak sama prisegam na strast na vseh področjih (t.j. ne samo pri seksu, da me ne bo spet kdo narobe razumel). |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
Je pač tako da je stopnja vulgarnosti ki si jo ženska ob meni lahko privošči sorazmerna s tem kako dobro jo poznam. Moja specifika pač. |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
Morda kaj takega, prej boš dala, prej boš frej..... ![]() |
||
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
A take stvari dejansko sploh imajo kakšno realno možnost, da vžgejo? Mislim... ever?
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Hjah no, v biti mi tudi "Hejla, zdajle bi s tabo najprej spil en dober šampanjec, potem bi te pa poševil v avtu" ne deluje dosti bolje.
|
|
|
Značke |
ga or jo, najti |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Kje bi dobit, kupiti, najti, kaj, kako bi .... | oblakst | Lepota in stil | 207 | 08.09.2017 12:21 |
kako najti... | sunnygirl | Svet in ljudje | 11 | 22.05.2008 21:21 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 14:43.