|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
[quote=080 Tehnična pomoč;1454985]Kako imate pa HDMI nastavitve na SiOL BOXu? (Nastavitve -> Nastavitve zvoka in slike -> Ločljivost slike HDMI). Prosil bi še za model vašega TVja.
Locljivost je nastavljena na 1080i - 50Hz (poizkusil sem tudi druge nastavitve pa je ta naboljsa - beri namanj slaba). Model televizije je Samsung LE 37 M 87 BD. |
|
|
|
||
|
![]()
HDMI kabel ste uporabili priloženega ali tistega, ki je bil že uporabljen s Sagemom? Lahko mogoče še to preverite z obema? Mogoče menjava HDMI vhoda na TVju?
Lep pozdrav, Matjaž |
|
|
|
||
|
![]()
Tudi jaz ugotavljam, da je bila na sagemu slika boljša. Imam nov HDMI kabel na istem HDMI vhodu pri televizorju Sharp LC-40LE700-E.
|
|
|
|
||
|
![]()
Uporabljam starega - bom poizkusil tudi novega ceprav ne verjamem da bo kaj drugace.Prav tako glede Hdmi vhoda.
Se vedno pa ne razumem kako bi lahko prislo do razlike ce se samo stb zamenja.Ali je to povezano s kompresijo (mpeg2 vs mp4)?ker dejstvo je da ko se zamenja stb se zamenja tudi modem in vse na novo zazene.Ali lahko tu pride do neke napake. Imam pa opticno povezavo.Lahko vam tudi posljem sliko kako vse skupaj izgleda. Ker stvar je zame res negledljiva. |
|
|
|
||
|
![]()
Prosil bi, če mi oba preko ZS še zaupata uporabniški imeni.
Lep pozdrav, Matjaž |
|
|
|
||
|
![]()
Podnapise mi preko USB ključka vredu predvaja...
Ko iste datoteke dam na NAS disk BUFFALO LINKSTATION PRO mi le teh noče predvajati (ne omogoči mi podnapisov). V čem je problem.. |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
A ima še kdo težavo z wlan povezavo - 10 minut mi je delovala o.k., potem sem nekaj testiral timeshift in se je zadeva nehala odzivat (delovale so samo številčne tipke na daljincu). Po ponovnem zagonu pa se mi ne poveže več na wlan - omrežje najde ampak po potrditvi gesla se ne poveže... zdaj mi pač ne deluje predvajanja vsebin iz PC, ker ni v lokalni mreži - kako to rešit
pa zanima me še, kako nastavit zadevo na harmony 555 - ker model pod Netgem vpisat, ker 8200 ne najde? |
|
|
|
||
|
![]()
A se povezujete na brezžično omrežje modema ali imate svoj usmerjevalnik?
Druge naprave se na to brezžično omrežje lahko povežejo? Izpiše kakšno napako? Omrežni ključ je pravilno vpisan? Glede Harmony 555 pa si preberite tole. Lep pozdrav, Matjaž |
|
|
|
||
|
![]()
Povezat poskušam z usmerjevalnikom, prek katerega druge naprave delujejo bp (notebook, E71, xtreamer..).
Po neuspešni povezavi ne izpiše nobene napake, ključ pa je zagotovo pravi... |
|
|
![]() |
Značke |
box, boxu, brenči, center, glasno, hdd, isto, media, prikazovanje, signala, siol, slika, tehnične, težave, tudi, vaš, vedno, zunanji disk |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Prehod na siol trio? | anzex1 | Tehnična pomoč | 1 | 24.08.2010 08:48 |
Težave - SiOL Internet - Cisco Linksys RV4000 | faca5 | O storitvah | 2 | 11.06.2010 22:34 |
SIOL PLAC Težava po registritriranju v moj siol | pixi69 | SiOL PlaC | 10 | 08.04.2009 13:55 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 19:49.