|
Računalništvo in internet internet, hardware, software ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Baje je tole pogost problemčič. Pojavu se mi je ko sm zamenjou namizje. Moja do it yourself tehnika ni delvala, uspelo mi je zamenjat barve, ne pa eliminirat tega ozzadja teksta. Probu sm tut Control Panel / System / Advanced / Performance Tab / Settings Button pa klukco v: Use Drop Shadows for Icon Labels on the Desktop, čeprov je tm že bla.
Stvar zgleda tokle: ![]() Če ma kdo kšno idejo kako se rešt tega sranja, naj mi prosm pove, kr mi že pošteno najeda ![]() Pa restart kompa tut ni delou ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
snemi tweakui pa poskusi - če tud to ne bo delovalo,boš prisiljen menjati ozadje
|
|
|
|
||
|
![]()
Daj poglej kako imaš nastavljeno. Na namizju desni klik z miško v odprtem oknu na vrhu je ''Razporedi ikone glede na'' se ti odpre še eno okence zraven na predzadnji vrstici ''zakleni spletne elemente na namizju'' pri tej vrstici ne sme biti kljukice zraven. In imaš čisto besedilo brez obarvanega ozadja.
|
|
|
|
||
|
![]()
Sprobal oboje, nobenga rezultata
|
|
|
|
||
|
![]()
Bi mogl pomagat, imam pa za XP:
ODPRAVA SENCE POD NAPISI IKON: - Nadzorna plošča - System - Dodatno - Učinkovitost delovanja / Nastavitve - vizualni učinki - Predzadnji zapis: Uporaba za oznake ikon na namizju (odstrani ljukico) |
|
|
|
||
|
![]()
Predzadnji zapis: Uporaba za oznake ikon na namizju (odstrani ljukico)
hm,pr men glih tale kljukca mora bit winsi in njihov čudežni svet.... ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Ne deluje ... mogoče kšna kombinacija. Najprej to pa pol kej. Nevem ...
|
|
|
Značke |
ikon, namizju, ozzadje, teksta |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
ikone na namizju | dady | Računalništvo in internet | 14 | 01.09.2009 01:16 |
Problem z izgledom ikon | Mighty | Računalništvo in internet | 6 | 01.06.2008 20:07 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 23:51.