|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
LP..zanima me kaj je sedaj to, da vedno ko prižgem komunikator moram izbrati kateri umesnik želim uporabljati ali siol TV ali siol TV PLUS! to se mi je zacelo pojavljati včeraj! Ali ni potrebno siol TV PLUS dodatkno plačevati! imam namreč samo siol TV! hvala
|
|
|
|
||
|
![]()
Včeraj je bil siol tv plus omogočen po celi Sloveniji.
Ni nič za doplačat (trenutno so tud filmi na VODu zaston, ker je promocijsko obdobje), samo zadevo si moraš aktivirat na servisih straneh. Edino kar je, da bo osebni snemalnik dodatno plačljiv po izteku promocijskega obdobja. |
|
|
|
|||
|
![]()
Pirjavim se v servisne strani, kliknem SiOL TV plus, kjer se mi pojavi to:
Citat:
Pomeni da, vsi ki smo naročeni na duo paket, kjub izbiri vmesnika, si ne moremo ustvariti uporabniškega imena + gesla? |
||
|
|
||
|
![]()
Lepo, da se tidi pri Siol-u nekaj premika.
Tudi sam sem zadevo takoj stestiral, vendar me vmesnik ni preveč navdušil. Ima namreč kar nekaj pomankljivosti (zelo počasen odziv, manjkajo vsebinski sklopi programov, ni številke programa na displeyu sagema, pa še bi se kaj našlo,,,) in dokler ne bo to odpravljeno, bo to zame SiOL minus in ne plus. Moti me pa tudi okno izbire vmesnika ob vsakem vklopu naprave. Lahko bi se pojavilo samo ob ponovnem vklopu v napetosti. Sem preveril tudi VoD in deluje BP, vendar kako je s temi žetoni, namreč na začetku jih imaš 100 in za vsak film ti jih odbije 20 (vsaj za risanko ![]() Pa še to - lahko bi trajalo to poskusno obdobje malo več kot 10 dni !!! |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() preveri tukaj: Dostopnost Več o SiOL TV pa tukaj: Siol TV in tukaj (za vmesnik plus oz VOD) SiOL TV |
||
|
|
||
|
![]()
To velja samo ce izberes stari vmesnik, ko enkrat izberes novi vmesnik je potem ta aktiven dokler ne izklopis Sagema iz elektrike. Glede ostalega (pocasnost, ni prikaza stevilke gledanega programa na STBju,...) sem pa ze sam veckrat napisal povsem enako.
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Glede pomanjkljivosti sem pa napisal samo svoje mnenje (nisem nič kopiral teksta ![]() Boljše, da je napisano dvakrat kot nobenkrat, še tako ne bo nič pomagalo ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Se povsem strinjam, ni bilo misljeno kot kritika tisto. Vec nas napise da nas te pomankljivosti motijo vecja je verjetnost da nas bodo uslisali.
|
|
|
|
||
|
![]()
Ej men pa noče snemat...VoD mi dela brez problema, sam osebni snemalnik pa ne dela...kljub temu, da ga mam v nastavitvah na servisnih straneh obkljukanega...a ve mogoče kdo, v čem je težava?
|
|
|
![]() |
Značke |
siol, vmesnika |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Kaj hoče oz. noče Siol??? | Charly | O storitvah | 8 | 08.04.2008 17:22 |
SiOL TV Plus | Lipa | SiOL TV | 1 | 28.04.2007 18:59 |
SIOL TV povezava TV in VCR | deepsplash | SiOL TV | 0 | 26.11.2006 01:22 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 20:35.