|
||
|
![]()
LP..
..imam prenosnik HP Compaq 7400. Nastopi pa težava ko se hočem povezati z internetom! Povezati se hočem preko ADSL povezave in to s kablom in NE brezžično. Ko "naredim" novo povezavo se hočem povezati in napiše mi: Povezava preko WAN Miniport....Napaka 619 ...in tu se zgodba konča. ali je možno da imam še onemogočeno mrežno, in če je kje jo omogočim. V Deviance Manager imam vprašaj pri Other Deviance->Ethernet Controller! Za pomoč se lepo zahvaljujem!! |
|
|
|
||
|
![]()
Pa saj po mojem gonilniki so naloženi. Tudi šel sem skozi use CDje ki sem jih dobil zravem in v Deviance Manageru poskusal ponovno naloziti driverje pa jih na nobenem cedeju ni nasel..
![]() Sedaj mi javlja napako 769 ...naveden cil ni dosegliv! ??? Po ročno nameščenem gonilniku zadeva dela! Hvala |
|
|
Značke |
internet, prenosniku |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Instant Internet / satelitski internet - predlogi, ponudba, vprašanja in podobno | randius | Računalništvo in internet | 36 | 03.03.2010 15:46 |
Siol TV in internet hkrati na prenosniku - nastavitve? | Kaya | SiOL TV | 5 | 02.12.2007 20:03 |
Siol internet in siol paketi - dodatna vprašanja pred nakupom | randius | O storitvah | 4 | 28.11.2007 01:05 |
Internet na prenosniku??? | Bernie | Tehnična pomoč | 7 | 23.09.2007 12:43 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 08:00.