|
Prosti čas in igre užitkarji, zbiratelji, ljubitelji, raznorazne igre, asociacije, izleti ...... |
|
Orodja za teme |
|
|||
|
![]() Citat:
9 točk sem dosegel zaenkrat ampak teli mji pa hji v žjih mi sploh niso jasni. ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
ok zdej mam 14 točk sam useen težko
|
|
|
|
||
|
![]()
Ne vem sicer na katera vprašanja si odgovoril. jaz imam odgovore na: 1,2,3,4,5,7,8,9,10,11,12, 14,15,16,17, 20, 21, 22, 23, 24, 26, 28, 29, 31 in 32.
Še vedno mi manjkajo: 6, 13, 18, 19, 25, 27 in 30. |
|
|
|
||
|
![]()
ok vidm da sm zabit
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Test ni merilo zabitosti, ampak vaja za možgančke.
Vprašanja se nanašajo na čudesa sveta, knjige svetega pisma, slovenski grb, golf igrišče, staro zavezo, nogo, pravi kot, biljard, evro, nogomet, nesrečno število, kocko, februar, novoo zavezo, novo zavezo, dneve v letu, ducate, tedne, mačke, uro, šah, tisočletje, palčke, božje zapovedi. |
|
|
|
||
|
![]()
eh bom raj človek ne jezi se reševal
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() men pod 0,212 ni ratal ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
tole poznate?
River IQ test Navodila: - začnete tako, da v uvodnem zaslonu kliknete na največji gumb. - cilj je spraviti vse osebe na drugo stran reke. - na splavu sta lahko hkrati največ dva. - klik na osebo, da se premakne na splav, klik na rdeč gumb na drugi strani reke, da se premakne splav. - očeta ne smete pustiti samega s katerokoli hčerko, ker jo bo udaril. - mame ne smete pustiti same s katerimkoli sinom, ker ga bo udarila - ropar (tisti v progasti obleki) bo udaril kogarkoli, če ne bo zraven policaja. - če je ropar sam, ne bo pobegnil. - splav lahko vozijo samo mama, oče ali policaj. Tabela rezultatov je sledeča: - 4 minute: genij - 6 minut: izredno inteligenten - 11 minut: še kar inteligenten - 20 minut: povprečno inteligenten - 25 minut: malce počasen - 30 minut in vec: zabit |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Clea, zanimivi igrica, še posebaj zato. ker so hieroglifi nečitljivi in mi je iz istega razloga rezultat "zamolčan".
|
|
|
Značke |
glavce, igrce, podobno, raznorazni, ter, testi |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 15:38.