|
||
|
![]()
O Damn Monster....sej zate vem, da si zelo pesniška dušca, da sem pa jaz imela tako inspiracijo, je mogel bit pa res special mood
kje in kako si? :D :D ![]() čakala viteza na belem konju a prišel viteških manir brez konja s tatoojem očaral brhko damo srce vzplamtelo ji je v dramo ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
jst pa spet skesano priznavam, da ne znam tega dol snet
koko je treba stvari strežt (prosim korak za korakom za telebane), da prideš do knjige ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
- klikneš na link
- na strani ki se odpre odskrolaš dol in klikneš na Free - potem ti odpre stran, kjer spodaj piše "No premium-user. Please enter" ... pa ene mal spacane črke (mogoč tud številke) v barvah - tisto pretipkaš v prazen kvadratek zraven in klikneš gumb zraven za download - pol verjetno dobiš kvadratek, kaj nardit - izbereš shranjevanje na disk (mogoč te bo še vprašal kam) - ko konča maš na disku word dokument |
|
|
|
||
|
![]()
Meni na piše, da fajla na serverju niso našli. A moram spremenit URL ali je monsta stvar že umaknil?
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
||
|
![]()
lepo
![]() ni umaknil ![]() deklice ...zdravo. dvojčeg, že mogoče, vendar dvomim, da v celoti (42 strani) :O |
|
|
|
||
|
![]()
no da zj preberem kva s spesnu :D
|
|
|
|
||
|
![]()
da bi jst tole prebrau
![]() drugič :D |
|
|
|
||
|
![]()
Monster, a mi jo lahko potem po mailu pošlješ?
PS. Čekiraj OS! |
|
|
|
||
|
![]()
Eh, Monsterja ni več gor, a bi bil kdo od tistih, ki že imate svojo kopijo knjige, tako prijazen in mi na mail poslal stvarco?
|
|
|
Značke |
forumu, knjiga |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 06:55.