|
SiOL Komunikator SiOL komunikator je programska oprema za neposredno sporočanje, ki vam omogoča komuniciranje s prijatelji ali poslovnimi partnerji, z uporabo tekstovnih sporočil, izmenjavo datotek ter IP telefonijo in video klici. Združljiv je z najpopularnejšimi sistemi za neposredno sporočanje, kot so MSN Messenger, Yahoo Messenger, Google talk, Jabber in AIM. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Včeraj je siol ponudil novo storitev siol komunikator inštaliraš in že telefoniraš.
Kako naj telefoniram če pa me sogovornik na drugi strani ne sliši jaz njega slišim on pa mene ne slušalke in mikrofon sta v redu na siolu govorijo da ni potrebno nastavljat nobenih portov vendar ve kdo kako se stvar nastavi da bo delovala. Mam sagem modem nastavljen kot rutar |
|
|
|
||
|
![]()
Prosim če bolj podrobno opišeš težavo:
- kam si klical? PSTN (stacionarna), GSM, drug SiOL Komunikator? - kaj to pomeni mikrofon je v redu? Ali ga je Komunikator zaznal v nastavitvah? ![]() Med klicem preveri glasnost mikrofona na gumbu spodaj: ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
V nastavitvah je prikazana zvočna kartica ker uporabljam slušalke z mikrofonom klical pa sem na ISDN
|
|
|
|
||
|
![]()
In čarovnik za namestitev opreme ti pri testu mikrofona pokaže signal?
|
|
|
|
||
|
![]()
jaz imam isti problem.
ko zaženem čarovnika za zvok, mi napiše da je prislo pri poskusu snemanja/predvajanja do napake. pri izbranem zvočniku/mikrofonu je morda prišlo do težav in nato program zamrzne (ne le program, celo windowsxp) mikrofon ne dela pri meni- ni signala |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Jaz nisem zaganjal čarovnika za zvok ker mam mikrofon priključen na zvočno kartico V vindovsih na nadzorni plošči sem odprl zvok in tam ker je mikrofon sem dodal kljukico izberi prej je bil izbran cd player in zdaj deluje sicer me sogovornik malce slabše sliši verjetno zaradi slabih slušalk z mikrofonom 990 sit . |
||
|
|
||
|
![]()
No super
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
hmm... |
||
|
![]() |
Značke |
komunikator, siol, težave |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Povezava TV s videorekorderjem - za snemanje SiOL TV-ja | 3nity | SiOL TV | 7 | 22.09.2006 12:01 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 16:48.