|
||
|
![]()
Glede na to, da se bo z uvajanjem VDSL2 pojavilo vecje stevilo lastnikov modema Sagem F@st 3344, ki ga bodo imeli "odvec" oz. za domaco rabo, me zanima naslednje (prosim za odgovor s strani SiOLa):
Lep pozdrav! |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
lp, Matej |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
lp, storz |
||
|
|
||
|
![]()
Kako pa je v tem primeru z nastavitvami modema? Če se ne motim, so se na tabli pred časom pojavljali ljudje, ki so trdili, da so recimo ob menjavi modemov (zaradi takšnih in drugačnih napak) s servisov dobivali modeme, ki so imeli shranjene še nastavitve prejšnjih uporabnikov. Kako se te nastavitve zbriše? Je dovolj, če se na modemu povrne tovarniške nastavitve?
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
lp, storz |
||
|
|
||
|
![]()
A to potem pomeni, da iam jaz doma modem, ki je kompatibilen z ADSL2, da mi ne bo potrebno kupovati novega modema oz. se vezat za 24 mesecev, v primeru da želim preiti na nov paket (solo) ?
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Resno svetujem da počakajte do aprila, takrat bo veliko več jasno. lp, storz |
||
|
|
||
|
![]()
Stoz, se mi je zdel da še ni možno, ker so prodajalcu v Telekomovi trgovini oči skoraj ven padle.
Na to že jaz čakam, nekaj let. Imam tak 4 modeme, ki podpirajo ADSL2 (CJT, ZYXEL, linksys) in vsi mi brez problema delujejo (ADSL1). |
|
|
|
||
|
![]()
ja žal še ni možno. Sem bil že prepričan da so uredil, pa še ni. mogoče čakajo na april.
lp, storz |
|
|
![]() |
Značke |
oprema, prehod, stara, vdsl2 |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 04:07.