|
Ljubezen in spolnost pogovori o ljubezni, spolnosti, odnosih med partnerji in stvareh, kakršnih sicer ne upate vprašati ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Nic kaj takega nisem rekel, da bi se dalo sklepat o moji (ne)zmotljivosti..
![]() ![]() Imas pa cudno definicijo za "kolege". Kje so pa tu prijatelji, znanci, sosolci, sodelavci? Kolega sta dva policaja, zdravnika, sosolca, studenta .... Ponavadi te mama sprejme taksnega kot si in ti pomaga v stiski. Ej Semeniv, se marsikaj nimas razjasnjenega. Koliko si pa star? 12 let? Ah, saj bos odrastel (morda). ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Ti slabo vidiš pred nekaj dnevi sem napisal, da imam 22 let. Zato sem rekel, da misliš da si nezmotljiv, ker ko sem rekel da sem se zmotil pri puncah, si rekel, da sem sam naredil napako. Kot da se ti nisi nikoli zmotil pri punci. Kolko pa maš ti sploh let?
|
|
|
|
||
|
![]()
Poglej, zakaj krivit punco, ce si se pa TI v njej zmotil? Povedano drugace. TI si tisti, ki si imel zmotno predstavo o doticni punci. Metat vse punce v en kos je pa res kretenizem. Vsaka je drugacna (razlicna) in vsaka je poseben bozji dar (karkoli to ze pomeni).
12 let sem omenil sarkasticno, kajti zvenis kot, da si star komaj 12 let - torej nedorasel. In moja starost pri vsem tem nima nobene zveze. Matr, ce se tudi s puncami tako pogovarjas, saj ni cudno, da vse bezijo od tebe. Povedano drugace. Problem je v tebi, in ne v puncah. Punce so taksne kakrsne so. Treba je najti samo tako, ki ti odgovarja. Ampak isto velja tudi za tvojo bodoco "zrtev". Oba morata "odgovarjati" eden drugemu. In se nekaj. Najhitreje jo najdes, ce jo sploh ne isces. |
|
|
|
||
|
![]()
Samo se izgovarjaš celi čas. Tebe očitno punce majo tak rade, da si sam v sebe zaljubljen. Ko boš pristal na realna tla bo to hudo. Zato te raje blokiram!
|
|
|
|
||
|
![]()
I rest my case.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Semeniv, oprosti, ampak ne razumem.......kaj pa si ti želel od te punce oz. od teh treh ali štirih punc, ki si jih povabil na pijačo......da so tvoje kolegice ali so ti bile tako všeč, da si jih želel za punco oz. si se zaljubil v njih........?
|
|
|
|
||
|
![]()
Hotel sem jih spoznat, da bi lahko bili kolegi.
|
|
|
|
||
|
![]()
Ampak če mene en naključni znanec kar naenkrat pokliče in me povabi na kavo, se bom tud jaz umaknila (in verjetno skoraj vsaka), ker ne bom vedela kaj pričakuje ... in bom raje vnaprej bolj distancirana in pazila, da ne bom kdaj z njim na samem, ampak samo v družbi - da ne bi niti kaj poskušal in bi ga potem razočarala.
Drugače je, če te povabijo v družbo ... ali pa se slučajno srečava na cesti in mi v tistih par besedah reče, če greva na kavo. Tisto vnaprej pa deluje res vse tako splanirano, da mi ni všeč.... In govorim o naključnih znancih, bivših sošolcih in podobno - kar si tudi ti dekletom, ki si jih vabil. Ko se pa enkrat že poznaš in si že kolega, pa lahko kar pokličeš in rečeš, če gre na kavo |
|
|
|
||
|
![]()
Z drugimi fanti, ki jim ustrezajo po videzu pa grejo na pijačo? To je potem navadna površnost. Sploh pa še enkrat ponavljam, da sem tiste punce vprašal, ki sem jih malo že poznal.
|
|
|
|
||
|
![]()
a punce ne bi smele same izbirat, s kom bodo šle na pijačo?
|
|
|
Značke |
kaj, moti, puncah, vas |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Muslimane v BIH moti božič | Knez | Svet | 21 | 03.01.2007 18:47 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 15:37.