|
O storitvah Informacije o ponudbi storitev Telekoma Slovenije |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Kaj se že kaj ve kakšne bodo novosti za december 2007 pri Telekom-Siolu. In pa do kakšne razdalje priklapljajo VDSL (metrov)?
|
|
|
|
||
|
![]()
Od Telekoma ni za pričakovati čisto nič dobrega.
|
|
|
|
||
|
![]()
Dans sem neki kamp avto in veliko plavo zastavo od Telekoma vido na parkpacu v nasem delu Mbja. Nisem sicer sel pogledat kaj prodajajo ker nisem bil lacni.
|
|
|
|
||
|
![]()
Tist kamp avto reklamira storitve Telekoma. Lahko zveš, če je pri tebi kaj možno imet. Pa zdraven dobiš kuharsko knjigo :P
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Krapica, sem pri superduper inovativnem Telekomu zvest že od leta prekletega 2002. Od takrat smo dobili par procentov popusta, obesek, magnet, ukinala veliko paketov, zanemarjal stare naročnike na vse možne načine, obljubljajo mi že 2,5 leti novo centralo, pa še kaj bi se našlo.
Pa boš vprašal Krapica, zakaj nisem drugje ? Zato ker nimam nobene možnosti, da bi šel drugam. |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
in 2x pocasnejsi :P
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
APEK izda befel za znižanje zakupa vodov ponudnikom IP storitev (posledično bi naj to pomenilo tudi znižanje naročnin končnim uporabnikom), Telekom pa nič. Malo zavlačevanja, malo pritožb, pa bo leto okoli. Cene pa bodo ostale enake, če ne še višje. Taka je ta naša "pravna" država. Telekom pa se sladko smeje in šteje € kako cingljajo in cingljajo.
Edina utopična rešitev bi bila, da vsi naročniki SIol storitev odpovejo naročniško razmerje, potem bi pa Telekom začutil prazno malho in ugotovil, da veliko nabere z malimi naročniki. Psi lajajo in karavana gre naprej... ![]() |
|
|
![]() |
Značke |
2007, december, novosti, sioltelekom |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Siol internet in siol paketi - dodatna vprašanja pred nakupom | randius | O storitvah | 4 | 28.11.2007 01:05 |
Telekom ali SIOL ??? | Blond | O storitvah | 23 | 19.04.2007 15:04 |
Siol TV - PrvaLiga Telekom Slovenije - kje je? | jema | SiOL TV | 6 | 18.03.2007 11:10 |
Telekom + Siol | Wabb | O storitvah | 0 | 24.02.2007 19:03 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 12:35.