|
||
|
![]()
Uporabljam Sinope568+ kot vmesnik za ADSL in ima tudi eno možnost, da deluje kot router. Prej sem imel dva računalnika povezana s UTP crossover kablom pa je vse delovalo OK. Sedaj pa sem oba računalnika priklopil ma Sinope568+ in oba lahko dostopata do interneta, vendar mi ne dela file/printer sharing, oddaljeno namizje... Prej je to delovalo.
Čarovnika za ustvarjanje domačega omrežja sem že tisočkrat poskusil, menjal sem IP lastnosti povezav...vendar še zmeraj ne dela. Nastavitev pa v samem vmesniku nisem nič menjal (razen nastavitev telefonije, pa nastavitve portov) Hvala za odgovor! |
|
|
|
||
|
![]()
Kateri OS uporabljaš, winXP?
|
|
|
|
||
|
![]()
jaz tudi uporabljam tale ruter in če si že odprl temo bi mene zanimalo kaj vs emoram narediti da še lahko priklopim en računalnik na ta modem?
uporabljam pa Win Vista x64 ultimate ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
uporabljam win XP in sem samo priklopil oba računalnika in na obeh sem pognal Prvo namestitev
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Poizkusi pravilno konfigurirati porte na sinope
|
|
|
|
||
|
![]()
Ping dela med njima?
|
|
|
|
||
|
![]()
ping dela
nekaj sem sprobal v požarnem zidu nastavit samo mi še zmeraj ne dela |
|
|
|
||
|
![]()
če ping dela se računalnika vidita med sabo
problem je samo se share probaj dostopati preko IPja primer: \\192.168.100.200\share\ |
|
|
Značke |
kot, router, sinope568 |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Proteus kot router v A-Class mrezi | andreju | Tehnična pomoč | 18 | 19.12.2007 20:48 |
Router za SAGEM modemom postal neuporaben | gorchi | Tehnična pomoč | 1 | 26.10.2007 16:23 |
Belkin router | Jerok | Tehnična pomoč | 9 | 01.09.2007 08:43 |
Ganymede822+ Router in cs server | DJ-MickY | Tehnična pomoč | 1 | 26.03.2007 18:01 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 06:07.