|
Dom in družina družinske tematike, starševstvo, otroci, stanovanja, gospodinjski nasveti ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
pozdravljeni!
zadnje čase nas zelo motijo ptice, natančna vrsta ptice je vrabec. okrog hiše jih je dosti in ves dan čivkajo kar nas zelo moti in me zanima če pozna kdo kaki odganjalec ptic...Nekaj sem že iskal po googlu ampak nisem našel nič... Če ve kdo za kakšen odganjalec mi prosim naj javi kje se dobi in za kolko €. LP |
|
|
|
||
|
![]()
Koliko hrupa pa lahko naredijo vrabci?
|
|
|
|
||
|
![]()
mah saj pa čivkajo cele dneve pod oknom kot kake budale
|
|
|
|
||
|
![]()
Hm. Brihtni pa res niso, to ti moram priznati.
|
|
|
|
||
|
![]()
Smith & Wesson sta vcasih delala najboljse odganjalce, pa tudi danes niso slabi
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
cat iz in d hauz
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Dajta nehat, bom huda. Vrabčki niso brihtni, to je res. In čivkajo tudi. Menim da bi srednje glasni hard core metal na balkonu rešil zadevo.
|
|
|
|
||
|
![]()
Kako zanimiva "pasma" smo ljudje, nekatere moti čivkanje vrabcev, drugi si kupujejo CD s "tovrstno glasbo", da se pomirijo.
|
|
|
|
||
|
![]()
Presneto žalosten bi bil čas in kraj brez ptičjega petja (ali pa "dretja", kakor hočeš) - pa tudi znak za okoljevarstveni alarm.
|
|
|
|
||
|
![]()
vao dosti ste mi pomagali hjej....nič zanimivega nisem zvedel od vas...Me ne moti če tu pa tam kateri začivka ampak tu okoli je dosti drevese in jih je kar na stotine vrabcev in ko čivkajo niti TV ne moreš gledat ker ga preglasijo...hudo no
|
|
|
Značke |
kako, odgnati, ptice |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Kako se določi zvrsti glasbe? | AlienW | Glasba | 11 | 17.10.2007 18:03 |
Pedofilija med duhovniki | Sharkica | Religija in filozofija | 269 | 23.06.2007 23:20 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 04:13.