|
||
|
![]()
Torej, točno to kar piše v naslovu. Včeraj je prišla ena oseba, ki je pobirala soglasja za energetski kabel in zraven bi še postavili optiko (mislim da je bil Telekom Slovenije, ampak nism ziher, ker mi mati ni znala povedati). Vest me je milo rečeno šokirala, saj nism mislu, da bodo do nas prišli tako hitro (smo vas z 400-500 dušami). No pri nas se je podpisalo soglasje... in jaz tudi nism pričakoval problemov pri sosedih... saj nenazadnje se koplje po cesti tako, da nevem kdo bi imel kakšno korist blokirati projekt. Jaz cel dan vzhičen... zvečer pa pride BUM. In jasno zaradi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oprostite na nizek nivo.. ampak nism zmožen se obvladati ![]() Lep pozdrav še naprej... pa bi bilo fajn če bi me znali potolažiti ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
lepo se pogovori z sosedom (predvidevam da kakšen penzionist) in mu lepo razloži da to med drugim pomeni tudi to da bo on lahko gledal kabelsko televizijo z veliiiko zanimivimi programi, med drugim tud ta novi parlamentarni program
![]() ![]() drugač pa to da je optika po takšnih krajih niti ni nič tako čudno. A veš kje je zaplana? No tam smo že skor vse na optiko priklopil pa so to res hribi... |
|
|
|
||
|
![]()
Če je bila res samo optika, pol brez komentarja. Možno pa da so vam hoteli zraven uturiti še kake visokonapetostne zadeve od elektra, tam bi pa tudi jaz temeljito premislil...
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
Frend mi je govoru o težavah na terenu, ko pobira soglasja za optiko...razloži folku da je to za internet pa za telefon pa televizijo, folk mu pa zabije, da oni že majo telefon in ne rabijo novega kabla, ker je star čisto zadovoljiv
![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
@t-a-d-e-j:
V čem je problem visokonapetostnih kablov, če so pod zemljo? @tom777: po mojem je tudi problem v tem kako predstaviš optiko enemu človeku. Pri nas je en prišel, tam dal list za podpisat in reku če lahko se podpiše ker mora it naprej. Torej ubistvu je hotel ful na hitro vse izpeljat. To marsikaterega moti in zato ne podpiše. Verjamem, da če imaš za dat podpisati nešteto folka v enem dnevu ne moreš imeti debatni krožek v vsaki bajti... samo po mojem bi vas morali v podjetju učit kako se lahko eno osebo prepriča o določeni zadevi. Je povsem jasno, da enmu 20 letniku ne boš rabil nič razlagat, zraven mu boš še ***al mater, pa ti bo vseeno dal soglasje... en stari pa mu boš dal še 1000 € v žep, pa ti ne bo hotel podpisati. Po mojem bi se moralo nekaj storiti v marketinškem smislu in po mojem bi se dalo pobrati več soglasij kot sicer. Pa tudi država bi morala kaj storiti glede zakonodaje o soglasjih. Optika bi morala biti upoštevana kot javna dobrina (v smislu komunale) in torej "imuna" glede soglasij.. ali pa da bi slednji drastično zmanjšali moč. Ker drugače se bo vsaki vasi našlo vaške retarde, ki bodo blokirali vse kar diši po novem. |
|
|
|
||
|
![]()
Tudi jaz ne vem kako bomo in ali sploh bomo dočakali optiko v moji vasi.... Nas je tudi okoli 500, pred kakimi desetimi leti so nam v zemljo na novo zakopali dve cevi... od monterja slišal, da bo optika kmalu... ker ne rabijo soglasij... jaz pa skeptičen.... Oz. bom raje tiho, ker preveč dobro poznam zadeve...
![]() |
|
|
![]() |
Značke |
diktatura, plebsa |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Diktatura v Sloveniji | kartako | Slovenija | 5 | 12.06.2008 11:41 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 18:50.