|
|||
|
![]() Citat:
Vsi xdsl pa bodo na mpeg4 zaradi zaneslivejšega delovanja na bakru. Vsaj jst razmišljam v tej smeri, da se bodo zadeve odvijale. |
||
|
|
||
|
![]()
Do tega bi prej ali slej prišlo.Ali misliš da bi HD prenašali preko mpeg2 ?
Pa tudi linijo bodo razbremenili s tem,ker sedaj se prenašata oba strema mpeg2 in 4.Samo odnos do strank je kot vedno nemogoč in to se bo enega dne krepko maščevalo. Lp robida |
|
|
|
||
|
![]()
če pogledaš malo okoli sebe in ugotoviš kaj dela Telekom, na velko svoje medkrajevne povezave povečuje. Tudi to je eno dejstvo zaradi katerega nekako mislim, da se bo zgodilo tako kot sem opisal.
sem kar prepričan, da bo prenos HD in podobnih vsebin (oz. cele iptv sheme) na optiki podoben T2 (torej brez vsakršne kompresije - tako kot dobijo, dajo naprej) kar pri uporabniki optike tudi nebo noben problem. druga pesem je xdsl, tam pa bo verjetno za vse mpeg4 in s tem tudi manj "kockic" in podobno. Ker bo potreba manjša sinhronizacija za televizijo. To seveda niso nobene preverjene informacije, da se ne bomo narobe razumeli, le tako sklepam, glede na trenutna dejanja in okoliščine |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() lp |
||
|
|
||
|
![]()
počasi se pride daleč
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
če se le v krogu ne hodi
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Telekom tudi hodi počasi pa ni prišel daleč.
Lp robida |
|
|
|
||
|
![]()
Mene pa zanima kako si SiOL to predstavlja. Jaz sem plačal celo dva Amina - enega 1 EUR z dvoletno vezavo, za drugega pa celo polno ceno in to v cashu. Oba zato, da bomo lahko gledali SiOL TV.
Menda zdaj ne pričakujejo, da bom znova plačeval nove STB-je preprosto zato, ker Amino zaradi njihove politike ne bo več uporaben? Jaz sem plačal dva STB-ja. Nikjer nikoli ni bilo rečeno, da bosta uporabna le dve leti. Če oni brez opozorila ob nakupu spreminjajo tehnologijo, potem naj bi zamenjajo tudi hardware! Brezplačno, seveda! Me prav zanima ali bodo poskusili s takim nategom. Bi res rad videl, kaj bo na to dejal Urad za varstvo potrošnikov. |
|
|
|
||
|
![]()
Če bojo šli v celoti na Mpeg4 bo treba najti še kak dober kodek za gledanje na računalniku, ker vsi, ki sem jih do sedaj preizkusil so bolj ali manj neuporabni
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Na zmogljivejši mašini sedaj deluje zadeva popolnoma OK (Q9550, GF9600, Vista 64, FripTV). 4 različni kanali se lahko vrtijo istočasno v kavaliteti, ki je praktično enakovredna mpeg2. |
||
|
![]() |
Značke |
amino, byebye, vmesnika, zamenjava |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Amino - Siol TV | janidani | SiOL TV | 8 | 29.03.2008 08:32 |
Amino daljinec | robertts | SiOL TV | 1 | 02.01.2008 22:22 |
"Univerzalnost" daljinskega upravljalnika AMINO | apancur | Tehnična pomoč | 12 | 01.04.2007 20:53 |
Komunikator Amino 110 | mrhovinar | SiOL TV | 5 | 26.03.2007 10:27 |
amino po nadgradnji na v2.14.0 | matjaz_besen | Tehnična pomoč | 12 | 09.03.2007 20:57 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 17:07.