|
Tehnična pomoč za naročnike storitev... |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Živjo,
zaradi spremembe paketa je moj stari dobri modem šel, nadomestil ga je 2x večji Sinope 568+, ki hoče biti tudi router in firewall in wireless access point, kar pa jaz nočem (ker to počne veliko bolje linksys). Kako preklopim v način modema ali odprem vse porte? Predvidevam in upam, da wireless je po defaultu izključen? User: ****** M |
|
|
||
|
![]()
kot sem preverila, vaš modem ni nastavljen kot router, posledično ne blokira nobenega porta in tudi wireless imate izklopljen.
|
|
|
|
||
|
![]()
Super, hvala.
Lp, M |
|
|
|
||
|
![]()
@pcs, kateri router? Sinope 568+ R2 ima ptivzeto zaprte porte to sem ugotovil preprosto ko sem bil zadosti trmast da sem v torent programu videla da imam non stop probleme z vrati(kao nekaj narobe z firewall) sem sel v nastavitve od modema in mu odpru ustrezne porte in lejga zlomka torent je deloval normalno tako da zgornje nastavitve za R2 NE držijo povsem kot jih je napisala 080 Dunja, pa če je stari ali pa R2.
|
|
|
|
||
|
![]()
Sinope (katerikoli) ima zaprte porte le če deluje kot router , se pravi če sinope vzpostavlja povezavo na internet, verjetno je bilo to pri tebi...
|
|
|
|
||
|
![]()
NO potem mi pa naj eden lepo leično(klošarsko, ker niti približno nisem domač v omrežjih) razloži kako se ga nastavi iz routerja na modem, ker mi očitno, tovarniško deluje kot router.
|
|
|
|
||
|
![]()
tovarniško ti nemore delovt kot router, ker nista v modem vpisana tvoje up.ime in geslo
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Ja potem zakaj imam sploh take probleme router priklopiti nanj. Pučka niti zasveti ne ko ga priklopim.
|
|
|
|
||
|
![]()
Poskusi z drugim kablom, morda bo bolje, sam nimam z kombinacijo Linksysa in Sinope nobenih težav
|
|
|
|
||
|
![]()
Probaj tudi z drugim ETH vhodom.
|
|
|
![]() |
Značke |
568, dela, kako, kot, modem, nastaviš, samo, sinope |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Sinope 568+ | gloris | O storitvah | 225 | 04.06.2009 14:00 |
Modem zamrzne, samo TV dela... | Flukturr | Tehnična pomoč | 5 | 28.09.2007 08:57 |
Sinope modem | markoajda | Tehnična pomoč | 1 | 09.08.2007 19:59 |
Sinope 568+ in Siemens A160 - dela ali ne dela ? | Blond | O storitvah | 7 | 06.07.2007 08:31 |
Siol Tv Ne Dela !!!! | NEZADOVOLJEN | SiOL TV | 78 | 26.05.2007 18:12 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 06:44.