|
Klub reunion ... ali Več kot spijemo boljši smo ... povabila na druženje v živo in obnove RE-jev, tričtrači, ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Kaj menite forumaši?
Ali menite da bi bilo pametno da bi se dobili nekje v Sloveniji, kakšno nedeljo v tem letu? Koristno ali ne? (Mogoče to že obstaja pa da ne vem?) Pa naši dragi Administratorji, bi Vi pomagali k organizaciji takega "piknika" ter mal vprašali upravo SIOLA da bi premaknili kak € za stroške kakšnega pečenega vola in pijačo. Pa seveda da brez glasbe v živo ne bo šlo (slovensko skupino, Predin, darja, moniko, Atomic-harmonik, turbo angels....), da bi Siol poakzal veselje nad svojimi uporabniki? Pa Forumaši bi naredili kakšno anketo ( no če je kdo zna naredit naj jo naredi, jaz je ne vem). Ali ste za piknik in 2 vpr. ali ste za to da nam mal finančno pomaga Siol? Hvala! |
|
|
|
||
|
![]()
To smo imeli prejšnji vikend, nisi vedel?
![]() ![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() Ne vem, po eni strani raje ostajam anonimna ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Ti tudi pol nisi šla?
|
|
|
|
||
|
![]()
S strani siola dvomim, da bo kaj
![]() Jah, včasih so bila taka druženja. tisti "v letih" pravijo, da jih je bilo ogromno. potem nas je bilo par zanesenjakov, ki smo še kaj organizirali. in je še to se nehalo, lani nanos ni bil izveden (zaradi premalo prijav), no, smo pa imeli re na Krki, in če prav vem, je bil to edini re - očitno znam sam še jst zatežit folku, da pride ![]() ![]() PolupčkejMe, jaz pa tako razmišljam: ker sem bolj ali manj to, kar sem tudi v realnosti, nimam težav s tem, da se srečamo tudi v živo. Nekaj čudovitih ljudi sem na na način spoznala ![]() Kaj, a mislite, da se splača pol tud letos re organizirat ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Ja itak d se splača
|
|
|
|
||
|
![]()
Jao spet bo razvrat. Tko k zmer!
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
ja js sem takoj za to da se dobimo kakorkoli sem iskren in nimam kaj skrivat...sej če bo treba pol kej pospravit ni problema se javim tud za to da se počisti sem zelo vajen tega.... ![]() ![]() |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() Za žur sem pa vseeno vedno ![]() |
||
|
|
||
|
![]() |
|
|
Značke |
druženje, vabilo |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Priporočam & Vabila na prireditve | Matilda | Kultura in literarni kotiček | 155 | 20.06.2012 18:15 |
§ Torrent strani in ostalo kar se tiče torrentov | weha | Računalništvo in internet | 488 | 11.11.2010 10:35 |
pomoč, učim se ... | St.Jimmy | Izobraževanje in šola | 86 | 25.04.2008 20:56 |
Vabilo na zlato poroko...na pomoč!!! | BettyLu | Dom in družina | 5 | 18.08.2006 23:15 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 17:07.