|
Računalništvo in internet internet, hardware, software ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]() ![]() Bil sem naprošen, da pobrišem vse s tega USB ključka. Stanje je naslednje: ![]() Teževe dela "I" disk. Če želim DELETE dobim ![]() če pa FORMAT ![]() Več ljudi - več vé ! Priznam, da nimam časa za iskanje po interskretu. ![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
obnovi particije
|
|
|
|
||
|
![]()
hm,če ma ključek mehansko zaporo,jo pač ustrezno premakneš (podobno kot spominske kartice),drgač pa na spletno stran proizvajalca,download ustreznega programa in pozabi na težavo
sicer imajo ponavadi ključki nameščene programe za zaklepanje in formatiranje te bom pa malo za ušesa - vsaj proizvajalca ključa bi lahko navedel,če že samega modela ne ![]() drgač pa tole,če maš rad register zrihtan u nulo [ H K E Y _ L O C A L _ M A C H I N E \ S Y S T E M \ C u r r e n t C o n t r o l S e t \ C o n t r o l \ S t o r a g e D e v i c e P o l i c i e s ] " W r i t e P r o t e c t " = d w o r d : 0 0 0 0 0 0 0 1 |
|
|
|
||
|
![]()
Čaki, čaki Paganini.
A to ti kaj testiraš, al mal tko za hec sprašuješ ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Sem zelo resen
![]() Kkšno uro nazaj sem obupal ![]() Preizkusil sem vse možne nasvete od zgoraj, interskret sem skoraj prekuril, pa nič ![]() Slowhand - kot prvo sem pogledal za kakšnim gumbom - stara navada iz disketnih časov - ništa ![]() Gre za "CBM flash disk USB device", low lover format nekaj melje, na koncu pa je stanje kot prej ![]() 50 x 15 x 5 mm velika zadeva, pa takšne pysdarije. Moj navet lastniku bo: šraufštok ali macola 10 kg, sam pa mu doniram 10 € za nov ključek. Še za ocvirk: obetavna je bila stran v kitajščini, gugl pa je naredil prevod da_te_kap ![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Si poizkusil s kakšno linux (lahko tudi live) distribucijo in fdisk ?
lp |
|
|
|
||
|
![]()
tud popravek registra ni pomagal ?
pol je pa ključ po vsej verjetnosti mal pokvarjen,al je pa tko hudo zaščiten,da ga bo treba forenzikom poslat na obdelavo Abby ma tole za malco ![]() še z linuxom poskusi,kot je svetoval rda,sam malo dvomim,da bo ratal,ker običajno,če z winsi ne gre,pol tud linux ne pomaga ali obratno |
|
|
|
||
|
![]()
Rekel bi, da imaš U3 USB ključek - to so USB ključki z dodatnim čipom, ki ustvari dva diska, prvi je readonly in je simulacija CDja, drugi je videti kot normalen USB.
Za detajle glede U3 imaš wikipedio, obstaja pa še nekaj drugih strani z navodili, kako postaviti gor nov CD image. |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
kolko jaz vem je U3 software nameščen na USB-ju, ker sem ga tudi jaz imel, potem sem pobrisal particije in naredil eno samo, in sedaj ni več nobenega duha ne sluha o U3. Ne vem o kakšnem čipu ti sanjaš |
||
|
|
||
|
![]() |
|
|
Značke |
delete, format, ključka, usb |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Nepodprt video format | elan | SiOL TV | 8 | 11.09.2009 21:27 |
Kamera visoke ločljivosti (AVCHD format) ??? | simon7426 | Računalništvo in internet | 24 | 25.10.2008 20:45 |
Format (.MOD) | Comp | Računalništvo in internet | 4 | 08.02.2008 23:27 |
Zakaj imajo vsi novi TV-ji format ekrana 16:9? | warandpiss | SiOL TV | 6 | 11.09.2007 22:21 |
SIOL TV - avtomatski preklop na 16:9 format | Echo12 | SiOL TV | 0 | 01.07.2007 15:44 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 15:44.