|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Obveščamo vas, da bomo danes pričeli z nadgradnjo vmesnika SiOL BOX.
SiOL BOX pridobil tudi novo funkcionalnost – Ogled nazaj. Funkcija Ogled nazaj omogoča ogled izbranih TV-programov za 48 ur za nazaj. Nov vmesnik bo imel tudi spremenjen meni Moj TV, ki je dosegljiv na tipki MENU. V meniju Moj TV sedaj združuje vse funkcionalnosti (snemalnik, opomnik, Media center in tudi novo funkcionalnost Ogled nazaj), videoteke, aplikacije in nastavitve. Več o funkcionalnosti in novem meniju Moj TV si lahko preberete na naši spletni strani. Želimo vam prijetno uporabo SiOL BOX-a in njegovih funkcionalnosti. Nadgradnja na SiOL BOX-ih S sledi v prihodnjih dneh. |
|
|
|
||
|
![]()
Mene zanima ali ste kaj posodobili Media center? Vmesnik je potreben malce posodobitve.
Sicer ma pa še naprava box še kar nekaj rezerv ie. lahko bi dodali možnost predvajanja DVD-jev, predvajanje Youtube videev, prebiranje e-pošte ipd. Drugače pa sem z napravo do sedaj zelo zadovoljen...no razen tega da ko crkne daljinec (baterija) moram moj star komunikator seliti ter spreminjati nastavitve modema... lp |
|
|
|
||
|
![]()
Mene pa zanima zakaj ste Pop TV in A Kanal odstranili iz Ogled nazaj. V testnem obdobju je bilo.
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
pri meni še vedno mata ta dva kanala ogled nazaj..
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Mislim da jih neboš imel dolgo ker jih tudi na spisku ni: http://www.siol.net/televizija/dodat...led_nazaj.aspx
|
|
|
|
||
|
![]()
Če ni napaka pol vse skupaj brezveze..
|
|
|
|
||
|
![]()
Mladina pa saj imate MTV med programi za nazaj, mi tastari pa TV Koper in RAI
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Glede poptv in kanala a en velik minus siol.
|
|
|
![]() |
Značke |
box, posodobitev, siol, vmesnika |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Kdaj možnost spreminjanja številk kanalov na SIOL TV+? | miki12 | SiOL TV | 56 | 25.01.2009 17:30 |
Informacije v zvezi s SiOL storitvami | 080 Urban | O storitvah | 2 | 31.10.2008 08:17 |
Siol vmesnika | rtmktl | SiOL TV | 8 | 25.06.2007 20:45 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 21:30.