|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Zasrali ste dobro stvar,res ste odlični !!! Zdej mi je pa vse dol padlo ! Skenslite še Discavery pa ste zmagali ! BRAVO !!
|
|
|
|
||
|
![]()
Pa TuneIn ni več, čeprav je v testnem obdobju bil.
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
A nadgradnja box-a je obvezna ali na željo lahko ostaneš na predzadnji verziji. Namreč meni se zdi, da je box delal prej bolj tekoče. Pa še ednio kar sem res gledal za nazaj je bilo 24.ur, ko sem si poročila v miru pogledal po 21 uri.
|
|
|
|
||
|
![]()
ja, tudi jaz sem kdaj pogledal poročila za nazaj. Zdej pa če so umaknil pop tv in kanal a. to je pa idrija.
Nemara bo treba res začet gledat kakega drugega operaterja. |
|
|
|
||
|
![]()
tunein radio :/
|
|
|
|
||
|
![]()
Pozdravljeni,
ogled nazaj je omogočen zgolj na kanalih na katerih so nam lastniki dovolili snemanje na naših strežnikih. Lep pozdrav Sašo |
|
|
|
||
|
![]()
Jst že pošteno razmišljam da bom zamenjal operaterja če bo Siol tako nadaljeval...
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Mene pa zanima zakaj hudiča je bilo potrebno funkcijo "mute" z zelenega gumba na daljincu umaknit ?!
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
![]() |
Značke |
box, posodobitev, siol, vmesnika |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Kdaj možnost spreminjanja številk kanalov na SIOL TV+? | miki12 | SiOL TV | 56 | 25.01.2009 17:30 |
Informacije v zvezi s SiOL storitvami | 080 Urban | O storitvah | 2 | 31.10.2008 08:17 |
Siol vmesnika | rtmktl | SiOL TV | 8 | 25.06.2007 20:45 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 08:33.