|
||
|
![]()
Box mi ne zazna povsem novega USB ključka???? Verbatim V3 USB Drive??? Kje bi bila težava?
Hvala za pomoč. |
|
|
|
||
|
![]()
V katerem datotečnem sistemu je ključek formatiran (NTFS, FAT32)? Je morda zaklenjen s kakšnim posebni programom za upravljanje? Kolikšna je kapaciteta ključka?
lp Mitja |
|
|
|
||
|
![]()
Ključek je formatiran v sistemu FAT32, kapaciteta je 32GB, zaklenjen ni, ker mi na računalniku deluje povsem normalno.
Hvala za hiter odgovor. |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
preveril sem delovanje z različnimi USB ključki kapacitete 32GB in težav nisem zaznal. Preverjal sem sicer samo na enemu izmed BOXov. Kateri SiOL BOX pa imate ? Gre to za BOX s snemalnikom, BOX S v obliki črke L ali novejši BOX S, ki ga imamo v ponudbi? Lep pozdrav, Borut |
||
|
|
||
|
![]()
Imam BOX s snemalnikom.
|
|
|
|
||
|
![]()
Lahko poskusite tako, da na računalniku naredite preveritev usb ključka?
To naredite tako, da ključek vključite v računalnik, odprete command prompt, vpišete "chkdsk" in tisti disk kjer je ključek, primer: "chkdsk c:" - brez narekovajev. Kar vam bo izpisalo, skopirajte, in mi pošljite na zasebno sporočilo in prosim da pripišete tudi vaše uporabniško ime SiOL storitev. LP Matej |
|
|
|
||
|
![]()
Mi ne dovoli poslat zasebnega sporočila
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Kar izpiše chkdsk je predolgo in ne dovoli poslat.
|
|
|
![]() |
Značke |
box, ključka, siol, usb, zazna |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
SiOL TV bogati programsko shemo | SiOL | SiOL TV | 1170 | 26.01.2021 13:18 |
Račun: Optika Trio in dodatek kabelska TV | AlienRex | O storitvah | 5 | 09.10.2013 17:14 |
Informacije v zvezi s SiOL storitvami | 080 Urban | O storitvah | 2 | 31.10.2008 08:17 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 04:16.