|
Ljubezen in spolnost pogovori o ljubezni, spolnosti, odnosih med partnerji in stvareh, kakršnih sicer ne upate vprašati ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Zakaj gre najvec parov narazen v sedmem letu "ljubezni"?
|
|
|
|
||
|
![]()
noja...ne verjamem, da je to ravno sedmo leto.
Gre pa verjetno za tisto krizo po nekaj letih, ko se že "naveličaš" malo. In bi se morala tip in bejbika resno odločit, kako in kaj naprej. Moški pa začnemo razmišljat malo več... Ali je to bejbika za cel lajf ali pa bi še...mutil malo. :D In ponavadi pride do krize. Pol se pač odvije...al greš narazen al ostaneš skup. |
|
|
|
||
|
![]()
Prekleto je lahko čisto vsako leto in vsak dan, če ti ne klapa v zvezi.
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Sej ni ravno v 7. letu. Je pa res, da je to neko povprečje, ko nam postane druga oseba zanimiva do te mere, da bi zaradi tega zapustili sedanjega partnerja.
Zakaj se to dogaja je pa čisto evolucijsko in naravno uprašanje: zato, da bi bilo zmešanih čim več različnih kombinacij genov in da bi vsaj kakšen izmed njih bil uspešen v svojem naravnem okolju, tako na grobo povedano ![]() In zakaj glih po 7. letu? Jah, da poskrbiš tudi nekaj časa za najbolj nestabilno obdobje svojega potomca! |
|
|
|
||
|
![]()
to je ena velika...neumnost
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
A misliš, da so imeli v preteklosti,se pravi pretekla stoletja in stoletja nazaj kondome in kontracepcijske tablete? ![]() Jaz mislim, da ne. Fu*ala je pa večina! |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
no sej je blo 8 let z njim čez glavo dovolj, tko da sem zadovoljna s takim izidom... sploh ker sem zdej velik na boljšem ... pa zlooo kratko verigo sm spletla ![]() ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
ma jaz poznam neverjetno veliko stevilo parov k so koncal v 7 letu...in zdaj sem jaz v 7. letu...jaoooooooo....res nastane krizaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
||
|
![]()
ma dajte nehat s tem nekim vrazeverjem:D:D
|
|
|
Značke |
leto, ljubezni, prekleto |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 15:02.