|
O storitvah Informacije o ponudbi storitev Telekoma Slovenije |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Pozdravljeni.
Danes so že cel dan težave pri pošiljanju elektronske pošte. Ali nebi upali omenjenih težav za vselej odpraviti? ![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Siolova pošta je tako ali tako najslabša storitev na svetu saj nikoli ne deluje kot je treba danes so že imeli pa izpade katastrofa
|
|
|
|
||
|
![]()
kakšno siolovo pošto maš pa ti, da ti nikoli ne deluje - men mogoč enkrat na 2 leti izpade....
|
|
|
|
||
|
![]()
Enako, meni vedno dela. Enkrat se je zgodilo, da je bil SiOL blokiran pri AOL ampak, tam so itak vsi ponudniki kdaj pa kdaj.
Že od kar sem na SiOLu - od začetka ADSL je bil odhodni strežnik mail.siol.net in ne smtp.siol.net |
|
|
|
||
|
![]()
Ampak danes dopoldne je bilo nekaj narobe. Z več strani slišal. Sam nisem opazil.
|
|
|
|
||
|
![]()
ja, danes so bile občasno res neke težave pri pošiljanju - ampak po ponovnem pošiljanju čez 2 minuti je šlo naprej
|
|
|
|
||
|
![]()
Pri meni niso bile težave le pri pošiljanju, ampak tudi pri sprejemanju. Do 9h je vse delovalo normalno, po 9. uri pa je javljalo napako pri sprejemanju pošte z enega od psevdonimov. Pred nekaj minutami je spet vse delovalo.
In zelo veseli bodite tisti, ki pravite, da izpadov praktično nimate - pri meni gotovo ne mine mesec, običajno pa se kar parkrat na mesec zgodi, da mi kaj ne dela. Običajno je brez kakršnih koli intervencij čez nekaj ur ali naslednji dan vse spet OK. |
|
|
|
||
|
![]() Koda:
The message could not be sent because the server rejected the sender's e-mail address. The sender's e-mail address was '.........@siol.si'. Subject 'test', Account: 'siol', Server: 'mail.siol.net', Protocol: SMTP, Server Response: '553 Authentication is required to send mail as <.......@siol.si>', Port: 25, Secure(SSL): No, Server Error: 553, Error Number: 0x800CCC78 Koda:
Your server has unexpectedly terminated the connection. Possible causes for this include server problems, network problems, or a long period of inactivity. Account: 'siol', Server: 'pop.siol.net', Protocol: POP3, Port: 110, Secure(SSL): No, Error Number: 0x800CCC0F http://webmail.siol.net nedeluje in napise "Prišlo je do težav pri obravnavi vašega zahtevka. Poskusite kasneje." ali "Prišlo je do težav pri obdelavi vašega zadnjega zahtevka. Prosimo, poskusite kasneje." ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Poštni strežnik res nagaja zadnje čase, zato je zdaj v procesu zamenjave. Ko izvem kaj več, sporočim.
lp |
|
|
|
||
|
![]()
Pozdravljeni.
Včeraj so imeli tehnične težave! Razmislite ali nebi bilo smisenlo imeti dva poštna strežnika in sicer enega za fizične osebe drugega za poslovne pakete! Lepo bi bilo, da resno obveščate o izpadah na vaši spletni strani. Še lepše bi bilo, da bi redno obveščali tudi preko elektronske pošte. |
|
|
![]() |
Značke |
elektronska, pošta, siol, težave |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
težave z siol tv. | repki133 | SiOL TV | 4 | 04.02.2008 20:28 |
Siol telefonija težave... | bo-bo | Tehnična pomoč | 6 | 02.02.2008 18:52 |
Siol internet in siol paketi - dodatna vprašanja pred nakupom | randius | O storitvah | 4 | 28.11.2007 01:05 |
Težave z SiOL TV | ksimon | SiOL TV | 19 | 03.12.2006 11:44 |
Siol komunikator težave | miran74 | SiOL Komunikator | 7 | 22.11.2006 23:03 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 17:27.