|
Klub reunion ... ali Več kot spijemo boljši smo ... povabila na druženje v živo in obnove RE-jev, tričtrači, ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Kot ste že prej opazili, bo v soboto, 17. junija (od, recimo, 17h dalje), REUNION na Nanosu. Tam je bila sicer anketa, kdo je zainteresiran, tu bom pa zbiral prijave, kdo bo prišel.
![]() Vse, ki imajo namen pridet, bi pa prosil, da mi tudi na OS sporočijo, da pridejo, kaj imajo namen piti in v kakšni količini, da bom vedel, kaj nabavit. ![]() ![]() Namen imam tudi malce mesa obrnit na roštilju ... :P :P ![]() Pa še seznam: 1. Michelinko 2. Klepetava 3. Eisenhower 4. pinky 5. zvezdica zaspanka 6. rodrigo 7. Svizo & cifra (85%) 8. Kate 9. Njuška Trap 10. korenje 11. . . . 50. . . STROŠKI |
|
|
|
||
|
![]()
Prihod na Nanos:
Iz smeri Ljubljane ali Kopra: Po avtocesti do izhoda Nanos (smer Nova Gorica). Plačate cestnino ![]() ![]() ![]() ![]() Iz smeri Nove Gorice: Se peljete iz Nove gorice proti Razdrtemu. Ko se pripeljete skozi Podnanos, kakih 300 metrov za tablo km 7,5, je odcep na levo, na desni strani ceste je tabla Nanos. Tu zavijete na levo in se peljete še 8.6 kilometra po asfaltirani cesti po pobočju. Ko cesta zavije skozi usek na levo, zagledate na desni tablo "Okrepčevalnica Lovska Koča". Tam zavijete desno in se peljete še kakih 100 metrov po makadamu, do rampe, parkirate in tu ste. ![]() ![]() p.s. Tisti, ki bi želeli gor prespati: Kočo imam že rezervirano. Prinesite pa s sabo kako rjuho ali spalno vrečo ... Še nekaj, gor je nadmorska višina 820 metrov in zna biti ponoči hladno. Priporočam, da si prinesete s sabo tudi kakšno jopico ali kaj podobnega ... In še možnost prihoda z avtobusom iz Ljubljane: Za večjo sliko voznega reda, klikni na posamezno sliko Odhod iz Lj ob 15:30, prihod v Podnanos ob 17:07 Odhod iz Lj ob 17:30, prihod v Podnanos ob 19:06 Odhod iz Lj ob 19:55, prihod v Podnanos ob 21:31 Kdor bo koristil avtobusni prevoz, nej me kontaktira na OS, da mu dam telefonsko in ga pridem iskat do Podnanosa. ![]() Pa še povratek naslednji dan: (Vstop: Podnanos, Izstop: Ljubljana) Vstop: / Izstop: 06:35 / 07:44 09:28 / 11:16 13:42 / 15:15 15:43 / 17:16 17:42 / 19:15 20:43 / 21:53 |
|
|
|
||
|
![]()
Mišelinko,
me podpiši spodaj, itak da pridem, ker imam že cel mesec rezerviran tale termin ![]() kar se pijače tiče ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() na podlagi lanskoletnih izkušenj pa mi bo dobra ura in pol ![]() manjka le ura okvirnega prihajanja.... Neli ti pošilja ![]() ![]() in P.S. za kopilotko: še en teden imaš, da se naučiš pot na pamet ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
napiši me, pa itak veš, da pir pijem:D
|
|
|
|
||
|
![]()
mene tud napiš ... pa če se bo kaj ogrelo mi rezerviraj ene par pirov ... če bo pa tko mraz pa raj par deci sadjevca....
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
kaj pa štok?
|
|
|
|
||
|
![]()
vzorno napisana navodila (torej tudi organizacije ne more bit velik slabša).
![]() če me pot slučajno zanese tja, prinesem pir s sabo |
|
|
|
||
|
![]()
1. Michelinko
2. Klepetava 3. Eisenhower 4. pinky 5. zz 6. 7. 8. 9. . . . 50. |
|
|
|
||
|
![]()
ok jz pridm ce mam zagotovljen prevoz iz ljubljane
![]() ![]() |
|
|
Značke |
nanos |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 18:45.