|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Vprašanja za Siolovce
Koliko časa bo spored za Planet+1 še napačen. Oddaje se začenjajo eno uro kasneje kot na Planet Tv in ne uro prej? V aplikacijah Daljinec+ in TViN na ipadu je prisoten tudi TV spored za program Elta. Na spletu ga in in ravno tako ne deluje EPG. Zakaj? Se samo meni zdi ali je odzivni čas za vaš forum zadnji teden precej dolg (na več računalnikih in v več različnih omrežjih)? LPO |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Pozdravljeni, težava z povečanimi odzivnimi časi SiOL forumov se že ureja. Glede prehitevanja sporeda na Planet TV+1 sem obvestil pristojno službo, da popravijo zamik. Elta TV uradno še nima programskega sporeda, dokler zadeva ne bo uradno urejena, lahko pride do odstopanj in nepravilnosti. Lp, Miha G. |
||
|
|
||
|
![]()
Pozdravljeni.
Težava s počasnim delovanjem forumov je bila urejena. Urejen je bil tudi spored na programu Planet +1. Lep pozdrav, Marko |
|
|
|
||
|
![]()
Super tudi meni je zelo počasi odpiralo forum ampak nisem vedel kam naj to napišem,zdaj je ok.
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Že nekaj dni ni sporeda za Wild TV HD na SiOLovih straneh.
|
|
|
|
||
|
![]()
Pozdravljeni,
hvala, sem posredoval odgovornim. Lep pozdrav, Marko |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
LP Matej |
||
|
|
||
|
![]() |
|
|
![]() |
Značke |
spored |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Spored in začetek snemanja | MIKO | SiOL TV | 2 | 05.12.2013 11:58 |
Spored na SiOL portalu | madmitch | SiOL TV | 0 | 17.12.2010 20:12 |
Storitev siol tv trenutno ni na voljo-ko pritisnem spored | kikus20 | SiOL TV | 9 | 20.03.2009 13:54 |
Manjka spored na SIOL TV + | sasosmile | SiOL TV | 0 | 31.03.2008 07:58 |
TV spored na Eurosportu prehiteva | oskar1 | SiOL TV | 0 | 25.02.2007 17:35 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 15:17.