|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Kakšna ideja kako nastaviti ta VLC (android) app na NEO, ker se mi zdi, da v večini primerov kar šteka*? Pa se mi zdi da ne bi smel - saj naj bi bil NEO dovolj zmogljiv, razen če v ozadju ne zna prekiniti tv streama?
*isto vsebino (xvid 720p) s podnapisi za test predvajam v vgrajenem samsung SmartTv predvajalniku pa dela popolnoma tekoče, čeprav je ta TV iz leta 2015 in teče na starem Tizen 2.3. |
|
|
|
||
|
![]()
Se pridružujem še z enim problemom VLC
Pozdravljeni, VLC na NEOtu ne zna passthrough naredit na optičen izhod. Film z DD zvokom se predvaja v tišini. Če preklapljam v nastavitvi VLC passthrough iz enable na disable in obratno in se vmes vrnem na TV v živo odpove tudi zvok na TV v živo. Če se vrnem v VLC in povrnem stanje nazaj začne zvok potem delati tudi pri TV v živo. Nekaj je tukaj narobe. Za test ista konfiguracija soundbar+tv priklopljen na mi box s deluje VLC in passthrough BP predvaja Dolby digital brez problema. |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
Bom preveril še pri sebi doma in sporočim.
Lp Črt |
|
|
|
||
|
![]()
Probal sem pri sebi, res je, s dodanimi podnapisi so lahko težave. VLC predvajanje se zatika, če so vklopljeni podnapisi, ki niso vgrajeni v sliko. Če nimaš podnapisov bo tudi 4k delalo ok, s podnapisi imajo pa že 720 lahko probleme. Žal pa tu ne moremo narediti nič, saj je to težava prav VLC aplikacije:
https://forum.videolan.org/viewtopic.php?f=35&t=149752 Lp Črt |
|
|
|
||
|
![]()
Zdravo
Katero kodiranje podnapisov v Neo VLC app bi bilo potrebno nastavit, da bi pravilno prikazalo Š in Ž? Poskusil že vse east variante pa še vedno prikaže kvadratek. Pravilno pa prikazuje ČĆĐ. |
|
|
|
||
|
![]()
Moralo bi biti Eastern european Windows-1251
Lp Črt |
|
|
![]() |
Značke |
app, neo, vlc |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 16:41.