|
||
|
![]()
Kaj imate vec prijateljev istega spola ali nasprotnega spola? Pa naj vas ne bo sram odgovoriti, saj prijateljstvo nima veze z spolno usmerjenostjo ali seksualnostjo.
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
Pravega prijatelja že dolgo nimam.
|
|
|
|
||
|
![]()
Mam zelo malo prijateljev, razmerje pa je priblizno fifty-fifty, morda kak moski vec od zenske.
Izbira prijateljev nima nikakrsne zveze s seksualnostjo. Kot prijatelje sprejemam ljudi, na katere se lahko zanesem in s katerimi se dobro razumem. |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
Takrat sem tisto klapo s katero sem prišel v puberteto izgubil, da. Pač oni so bili tipični žurerji, vedno dovolj pijače itd., jst sem se pa kmalu umiril. in smo šli svojo pot. Ampak sej take "prijatelje" verjetno itak izgubiš. |
||
|
|
||
|
![]()
Pravih prijateljev imam bolj malo. Prave so itak prijateljice, ampak to je v bistvu samo 1. Mogoče 2.
Imam pa veliko več moških kolegov. Z ženskami mi nekak ne gre. ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Vedno sem imela več prijateljev, ker se pač bolj razumem z njimi. Prijateljice so ble pa šle..najboljše ni blo nikol..no je bla in še ta me je izdala.
Sicer se najde izjema na vsake kvatre..ampak..ah škoda besed. In vedno sm se bolš počutila v moški družbi. |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
||
|
![]()
No enkrat je bila tudi tema, ali je sploh mozno biti priatelj z nasprotnim spolom, brez, da je kaj seksualnega povezano, ali neki takega. No, saj vcasih je mozno, samo vecinoma, kadar je vpletena seksualnost, to ni vec prijateljstvo, temvec je neki drugega, ali partnerstvo, ali samo seksualni plen, brez potrebe po prijatljskem stiku, temvec samo po seksualnem.
No, pa gremo opredeliti se na partnerco in prijatelje. Partnerco ali partnerja, se ponavadi ima samo enega, prijateljev pa vec, zato dam vprasanje, ce bi mogli izbirati, kaj bi izbrali samo eno partnerco ali prijatelje? |
|
|
Značke |
prijateljstvo |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 15:52.