|
Gastronomija hrana in pijača, kuharski recepti, nasveti... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Grazie mille!
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Kuhan vin naredi z 1/3 l vode.... ce ces pa da nisi nazgana, da se ga dlje casa pije pa naredi 50/50.
Ja, je pa od kislosti vina odvisno..... samo, ce je kisu, das vec cukra, ce je sladek pa manj... That is it. ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Mene pa zanima če kdo ve kje bi dobil brusnični sok/sirup predvsem zaradi koktejlov.
|
|
|
|
||
|
![]()
Uh, to ti pa zelim vso sreco... Jaz sem nasel samo sirup (za razredcit)... Je bilo pitno, ce si redcil z res mrzlo vodo oz. naredil nekoliko bolj sladko mesanico in dal vec ledu. Ampak ze dolgo ne prakticiramo vec, ker je prekomplicirano.
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Brusničnega sirupa se v Sloveniji baje ne da kupiti. Lahko ga zamenjaš z ribezovim, ali pa se v kakem lokalu pozanimaj, kje nabavljajo robo, pa če ma ta dobavitelj tut kako trgovino za maloprodajo. Pr ns smo ga enkrat mel...sam ne mešamo koktejlov, tko da pojma nimam kje smo ga dobil.....lohk pa vprašam!
|
|
|
|
||
|
![]()
Eko, brusnicni sok proizvaja Rauch, dobite pa ga v Avstriji.
Gigi, brusnicni sirup sem dobil v intersparu, ce se ne motim. Je pa tega ze kake 3 do 4 leta... |
|
|
|
||
|
![]()
Mene pa zanima, če kdo ve, če je v Ljubljani kaka specializirana trgovina, kjer prodajajo sestavine za mehiško hrano?
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() Pred časom sem opazil neko reklamo na Kavčičevi, blizu križišča s Pokopališko. Mislim, da je poleg servis šivalnih mašin. Kaj imajo, pa ne vem. Sicer pa: http://www.enaplus.com/1plus/kuhinja/index_izdelek.asp |
||
|
Značke |
dobiti, dogodki, kupiti, moka, preventiva, riža, rjava moka riž rižova, rjavega, tek, veganstvo, vprašanja, zdravje |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
vprašanja, kje dobiti, kupiti ... | BuzzFuzz | Avtomobilizem | 27 | 08.12.2014 10:59 |
Informacije & vprašanja + pripombe | iri | Filmi | 461 | 30.04.2014 00:45 |
Instant Internet / satelitski internet - predlogi, ponudba, vprašanja in podobno | randius | Računalništvo in internet | 36 | 03.03.2010 14:46 |
Pravila & Pogosta vprašanja | JohnnyEnglish | Izobraževanje in šola | 0 | 06.02.2005 00:04 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 07:46.