|
Zdravje zdravo življenje, nasveti o zdravju, zdravnikih, hrani, rekreaciji, .... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Okej, rada se vozim s kolesom, ampak pojma nimam o čem govorite. Kolo Trek iz leta 2001, Shimano tud, več pa že ne vem
![]() Vprašanje - a še komu roke 'spijo' na balanci? Proti koncu me to začne močno živcirat, ker moram kar naprej preprijemat in mahat z rokama... |
|
|
|
||
|
![]()
...dans sem si ravno dal nove Deore bremze gor...črne seveda
![]() Šravfal pa eni 2 uri....prave nastavitve je težko najti ![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() Drugače pa je pri nas meni dobra tura.....Slov.Konjice - Zreče - Slov. Bistrica - Šmartno na Pohorju - Trije kralji. Vmes pa si še lahko greš pogledati Črno jezero ![]() ...vsega skup 85 km....pa 3 dni te noge bolijo ![]() |
||
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Pravijo, da je to zaradi premajhnega ali pa prevelikega okvirja kolesa, ter s tem povezane same drže telesa... mogoče bi pomagalo, če bi samo tiste guminjaste ročaje zamenjala za debelejše ??? @spartan: imam rogove montirane, pa ne pomaga... ja spd, hehe... vem ja na začetku je tako, kot bi se še enkrat učil vozit kolo... Ampak je pa potem toliko slajše, ker intenzivno uporabljaš vse mišice na nogah... za ritko, pa obvezno kolesarske hlačće in pa obvezno sedež s tako imenovano ''nocompress zone'' ali po domače luknjo na sredi... |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() Seveda so pa rogovi bolj za strmino....ne tako za po ravnem. Jaz včasih mal preklopim med ročkami in rogovi....da je malo spremembe. Drugače pa so samo rokavice tudi v redu ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
@spartan: hehe, hvala za nasvet... rokavice uporabljam redno in to točno takšne, kot si napisal, pa me še vedno mravljinci obiščejo... Enivej kolo morm zamenjat pa bo boljš... hehehe...
|
|
|
Značke |
forumski, klan, kolesarski |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Forumski tekaški klan | lady_lucifer | Zdravje | 694 | 18.02.2008 13:17 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 04:36.