|
||
|
![]()
lp
Najprej lep pozdrav vsem. Zanima me vaše mnenje in sicer, sosed ima sagem siolov modem z opcijo nakupa tiste wireless pcmcia kartice. Ker sem slišal da je domet le-te ubog, me zanima kaj priporočate. Ali naj si nabavi wireless router (ne vem kako je potem z siol tv preko tega) ali pa naj zahteva, da zamenjajo sagema z Sinope, ki ima wireless vgrajen in meni dela ok (doseg in povezovanje sta bp). Za zadnje nisem prepričan če je do tega sploh upravičen, je pa neumno da so takrat tistim, ki niso vedeli kaj wireless sploh pomeni, uturili slabše in okleščene modeme. Če se jaz takrat ne bi zbunil in zahteval wireless, bi najbrž bil v istem ![]() Se pravi: 1) zagušit siol da zamenja modem z letu 2009 primernejšim ali 2) pozabit vse skupaj in odit v trgovino po nekega linksysa ter upat da bo tv deloval Hvala za odgovore in pomoč! lp T |
|
|
|
||
|
![]()
Rešitev:
1. kupi linksysa; 2. zakaj ne bi televizija delovala, če bi imel linksysa??!! |
|
|
|
||
|
![]()
Jaz imam linksys-a kako ga moram nastavit da bo delal preko njega tudi ip tv preko kabla? Zaenkrat mi internet preko njega dela ok. Ip televizija pa najbrž nebi, ker bi rabil modificiran firmware za moj router? Router je linksys WRT54GC, ki najbrž ne podpira tega modificiranega firmware-a?
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Hvala za pomoč. Rad bi imel samo wireless internet, ip tv pa po kablu, vendar nisem siguren če to pol dela preko routerja, al so potrebne kakšne modifikacije - zdaj je namreč tv zvezan direktno iz sagema,. pol pa bi ga moral priklopit na router če prav razumem ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Ne, pusti tv kot je.
|
|
|
![]() |
Značke |
modem, opcija, sagem, wireless |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Sagem modem | bobo72 | Tehnična pomoč | 11 | 21.08.2007 12:15 |
Prekinjanje povezave - modem SAGEM F@st 3344 | Staš | Tehnična pomoč | 5 | 29.04.2007 12:51 |
Sagem modem težave | firewire | Tehnična pomoč | 5 | 27.02.2007 18:09 |
Sagem modem in analogni telefon težave | dualband | Tehnična pomoč | 7 | 03.01.2007 11:21 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 00:19.