|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Da še jaz nekaj napišem imam podobne težave s tem da vse skupaj zamrzne ko izklopim amino z elektrike in vklopim nazaj najprej tisti loading... kako minuto in pol pol je treba spet kodo vpisat in potem deluje 2,3 dni in potem je treba vajo ponoviti. Mislim kolk je težav zadnji mesec jih nisn mel že celo leto.
Programi kot so 402 spice ne delajo že od včeraj ko smo doma včeraj poklicali na 080 1000 da pač ne dela je oni na telefonu baje rekel ,da gre pogledat in po 2 minutah ga ni blo nazaj smo pol kar tak odložli. 406 to itak že dolgo ni delalo pa tudi ko je je kaj štekalo in tudi oddaja samo od 0.00 do 5.00 Mislim lahko bi kdaj organizirali kakšen live chat s tem šefom siol tv-ja ,da mu povemo kakšne so težave,ker dvomim da bere forum ,če pa mu klemen kaj pove pa se tudi po mojem bolj kot ne požvižga. Ker nevem no v zadnje pol leta je siol tv na isti točki razen vmesnika in truda gospoda Lojzeta ostali bolj kot ne spijo na starih lovorikah. Zgleda da je prioriteta siola,adsl in te njihove akcije potem ta nova elektronska pošta. Zdaj za novo leto bi lahko ponudli kakšne novosti ampak zgleda da ne bo nič |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() ![]() _____________________________ The true worth of a man, is not measured by what he does for hiself but What he does for someone else And if you help another, without concern for a reward of gold What you give, you shall recieve to tenfold |
||
|
|
||
|
![]()
Ne delajo Spice, Adult, NTV mir, EWTN
Zatikanje slike na RAI kanalih in Terranova. |
|
|
|
||
|
![]()
Že od včerej dalje ne dela PIKA-TV, prejšnji dan je bla pa vsa v kockah.
Pišuka, spet je dons po preklopu na SLO2 zamrznu amino. Dobr da sm hitr zrihotv, če b se prej začela košarka, bi jih spet slišov. Amino je pa zdej verzija 1.4m Dons pa novost, pri predstavlanju igralcev (košarka ob 20 uri), sem imu prilko gledat "sliko v sliki", he he, pa ne se bat, ni to nadgradnja. ![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
MOJ NOS BLOKIRA VSE UDARCE |
||
|
|
||||
|
![]() Citat:
PIKA-TV pa še vedno ne. Sicer vedo za Piko, odpravlajo napako, dela pa še ne. ![]() |
|||
|
|
||
|
![]()
KAJ JE S SLO2???????????????
TOK KOCK NISEM V ŽIVLJENJU VIDU!!!! Kreta Rules, PLANINA |
|
|
|
||
|
![]()
Pa HRT2 v kockah
Kreta Rules, PLANINA |
|
|
|
||
|
![]()
Kock dons ni blo nč, me pa zanima kaj je s TV-PIKA, še zdej jo ni. Nej eden saj vzrok napiše, pa kolk časa jo še nau.
Hvala lepa! ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
kaj je z vami? a ne vidite, da nas cist ignorirajo...ne vem ce ima sploh kaksen smisel tukaj kaj pisat...
|
|
|
![]() |
Značke |
channel, dela, dolocenega, history, hrt, info, kabelski, nedelovanja, nedelovanje, pink, programa, siol, sip, spremljanjem, tedn, težava, tvzvok, že |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 00:26.